Najčudniji profili stranica za upoznavanje: Biste li hodali s njima?

KAD JE riječ o online upoznavanju, malo samopromocije uvijek je dobrodošlo. Jednako kao i izbor fotografije koja će vas pokazati u pravom svjetlu. No, to očito nitko nije rekao ljudima koji su svoje, u najmanju ruku zanimljive fotografije objavili na stranici za upoznavanje Ockupid.

Uz pomoć Daily maila, prenosimo vam najzanimljivije online zavodnike. Tako je prvi "zavodnik" s fotografije na naslovnici odlučio pozirati naslonjen na koš za smeće noseći na sebi odijelo načinjeno od crne vreće za smeće. Dodao je kako je najneugodnija stvar koju može priznati o sebi to što voli piti tekućinu iz staklenki krastavaca.

Ovaj je istetovirani "baja" odlučio fotografijom pokazati sve do čega mu je u životu stalo – pivo i pištolj. Ako vam to nije dovoljno, možda će vas osvojiti tekstom iznad slike u kojem kaže kako je kao dječak sudjelovao i pobjeđivao na izborima ljepote i kako mu otac puši nevjerojatno mnogo trave.



Frajer s ove slike svojim profilom u kojem objašnjava uvjete pod kojima mu se možete javiti, uzrujao je mnoge pa njegov profil ima čak 95 posto neprijatelja. Ipak, on je odlučio biti iskren i priznati kako je djevac.



Također, na ovim je stranicama popularno i kostimiranje. Spiderman s ove slike priznaje kako ga vrlo često mijenjaju s komičarom Jerryjem Seinfeldom. S fotografskim aparatom u rukama, čovjek-pauk očito je želio naglasiti i svoju "umjetničku" stranu.




Još jedan popularni rekvizit su i facijalne dlake. Brkonja sa slike naglasio je kako ljudi na njemu prvo primjećuju njegovo lice i brkove. S obzirom na fotografiju, ne čini se da im je ostavio alternativni izbor.



Šećer na kraju svakako je ovaj momak koji izgleda ili kao da ga je netko oteo i slikao protiv njegove volje ili kao da mu je upravo umro najbliži član rodbine. No, njegova poruka pokazuje da ima i humorističnu stranu koja je, nažalost, čak i tužnija od njegovog izraza lica.

Pročitajte više