Najpoznatiji američki svodnik: Prvu erekciju dobio je s osam godina kad ga je poljubila Marilyn Monroe

Foto: Guliver Image/Getty Images

VLASNIK Moonlite BunnyRanch, najpoznatijeg legalnog bordela u Nevadi, u svojim je memoarima opisao kako ga je Marylin Monroe poljubila, ali i iznio želju da osvjetla obraz svodnika.

Dennis Hof je svodnik kod kojeg sve mlade prostitutke žele doći, jer je u svom bordelu stvorio prijateljsku atmosferu. Na BunnyRanchu je stvorio bordel u kojem one same određuju svoju cijenu i dogovaraju mušterije koje žele, dok dio zarade daju njemu.

Svoje memoare ovaj 68-godišnjak započinje pričom o svojoj prvoj erekciji, za koju je prema pisanju New York Posta zaslužna Marilyn Monroe. Kad je imao osam godina na sajmu u Arizoni vidio je "prekrasnu ženu crvenih usana" koja mu je mahala, dok je snimala film. Potom ga je poljubila u obraz i predstavila se kao Marylin Monroe. Otada je tražio mlade, bujne plavuše kako bi ispunio svoje fantazije.

U početku nije bio voditelj bordela, već je u 1970-ima bio vlasnik pet benzinskih postaja. Tijekom nestašice nafte, dogovorio je posao s lokalnim salonom za masažu - on je njima dao gorivo, a za uzvrat je mogao koristiti njihove usluge kad god je htio.

"Oduvijek sam uživao u seksu, ali dotada nisam shvatio koliko malo znam o njemu. Nastavio sam im se vraćati, bio sam marljiv učenik. Ubrzo sam shvatio da imam veliki problem, volio sam seks i nisam ga mogao dobiti dovoljno", napisao je u svojim memoarima.

Tada je shvatio da se ludo zaljubio u prostitutke. Postao je stalna mušterija u Moonlight Ranchu, a kad se on prodavao 1990-ih kupio ga je za milijun dolara. Promijenio je naziv tvrtke u "Svjetski poznati Moonlite BunnyRanch Dennisa Hofa" i poučio žene koje su radile za njega o investicijama, prodaji i cjenkanju kad je riječ o seksualnim uslugama. Pobrinuo se da budu nezavisne poduzetnice koje mogu odbiti bilo kojeg kupca.

Kad je riječ o njegovom privatnom životu, shvatio je da nije za monogamiju pa je samo izlazio s prostitutkama, ali i te su veze završavale kad bi one doznale da nisu jedine. Tijekom nedavnog razgovora s najboljim prijateljem, a kim drugim nego porno zvijezdom Ronom Jeremyjem, Hof je došao do jedne spoznaje.

"Nije dovoljno biti dobar čovjek, nije dovoljno kupovati im sranja i nije dovoljno učiti ih kako da zarađuju ozbiljnu lovu. Moraš im dati srce i dušu. Ako ne dajete sebe u potpunosti, one to znaju i to ih ubija", zaključio je Hof.

"Zaboga, Dennis. Zvučiš poput žene", uzvratio mu je Jeremy.

U dijelovima svojih memoara Hof dopušta drugima da pišu svoja sjećanja na njega. Dio knjige napisale su prostitutke Krissy Summers i Cami Parker. Summers opisuje njihov prvi susret uživo, nakon što su se godinama dopisivali.

"Prišla sam mu i pozdravila ga, a on se predstavio. Pomislila sam da znam kako se zove, a on mi je tada rekao da skinem hlače. To je bilo to. Skini hlače. Bila sam prestrašena, on je bio drugi muškarac s kojim sam bila", opisala je.

Parker ga pak naziva "bezdušnim svodnikom" i opisuje kako je došla u bordel s 22 godine, nakon što je vidjela Hofa u showu Tyre Banks. Kad su je ostale djevojke vidjele, rekle su joj da će je "tatica voljeti" i pitale je hoće li se seksati s njim.

"Želiš da te tatica voli, neće ti biti lijepo ako te ne voli, pa ako te želi svakako bi trebala spavati s njim", pojasnile su joj.

Parker je bila u vezi s njim, no smetalo joj je što je stalno želio promijeniti kako ona izgleda. Ušla je u bordel kao 160 visoka, 50 kilograma teška žena s A košaricom, a on joj je stalno govorio da treba smršavjeti, zbog čega je smršavila sedam kilograma i oboljela od poremećaja u prehrani.

Na kraju je prekinuo s njom jer je bila prestara, njoj su bile 23, a njemu 65 godina. 

Pročitajte više