Najseksi mame na svijetu: Deset anđelica Victoria´s Secreta sa slatkim nasljednicima

ONE SU anđelice Victoria's Secreta, najljepše i najseksipilnije žene na svijetu. Osim toga, one su i majke. Uoči Majčinog dana Bussiness Insider napravio je listu top deset mama Victoria's Secreta.

10) Doutzen Kroes - Majka malenog Phyllona, kojeg je dobila s DJ-em Sunneryjem Jamesom. Prekrasna plavuša polako se vraća u modni svijet, a uspješno balansira između majčinstva i manekenske karijere.



9) Adriana Lima - Supruga Marka Jarića majka je dvogodišnje Valentine, a nedavno je objavila da čeka drugo dijete. Osim toga, jedna je od najljepših žena na svijetu.



8) Heidi Klum - Ova uspješna poslovna žena ima četvero djece. Kćerku Leni dobila je u vezi s Flaviom Briatoreom, a troje djece u braku sa Sealom, od kojeg se rastaje.



7) Gisele Bundchen
- Već je tri godine u braku s Tomom Bradyjem. Osim toga, majka je preslatkog Benjamina. Usto, Gisele je i dalje na vrhu modnog svijeta, barem ako je gledati prema zaradi.



6) Alessandra Ambrosio
- Majka dvoje djece, koje je dobila sa zaručnikom Jamiejem Mazurom. Prije četiri godine rodila je Anju, a maleni sin Noah ima svega četiri dana.



5) Miranda Kerr
- Prekrasna Australka u braku je s glumcem Orlandom Bloomom. Početkom prošle godine rodila je prekrasnog sinčića Flynna. Vrlo zaposlena Miranda često je objavljivala fotografije malenog Flynna koji je od najmanjih nogu prati na snimanja. U pauzama ova seksi majka doji i mijenja pelene.



4) Karolina Kurkova
- Sa svojim zaručnikom Archiejem ima dvogodišnjeg sina Tobina.



3) Lily Aldridge
- Prošle godine ova ljepotica udala se za Caleba Followilla, frontmena "Kings of Leona". Krajem godine objavili su da čekaju svoje prvo dijete.



2) Molly Sims
- Anđelica se vjenčala za producenta Scotta Stubera prošle godine. U siječnju ove godine objavila je da čeka svoje prvo dijete.



1) Rhea Durham
- Supruga glumca Marka Wahlberga uspjela je nemoguće. Smirila je tog zločestog holivudskog dečka i rodila mu četvero djece.

Pročitajte više