Najveće hrvatske zvijezde na koncertu u Frankfurtu

Foto: Press

NAJVEĆI hrvatski koncertni spektakl u Njemačkoj, "Hrvatska noć", na rasporedu je 15. studenog 2014. u Fraport Areni (Ballsporthalle).

Šestu  godinu u Frankfurtu se održava Hrvatska noć, najveći koncert u dijaspori koji okuplja na tisuće Hrvata i vodeće zvijezde zabavne i pop glazbe. Koncert se održava u velikoj dvorani u Frankfurtu – Fraport Areni i okuplja oko 10.000 Hrvata i gostiju iz Njemačke, cijele Europe i svijeta.

"Radimo na tome da Hrvatska noć bude tradicionalno najbolje okupljanje naših ljudi koji žive izvan domovine. Zato i ovako velik broj vrsnih izvođača koje smo angažirali ove i svih godina dosad. Sve su to vodeća imena hrvatske glazbene scene, zvijezde koje hrvatsko iseljeništvo jako cijeni, a i oni vole nastupati pred našim ljudima koji žive izvan granica domovine. Nadam se da ćemo opet okupiti 10.000 obožavatelja domovinske pjesme. S obzirom na to kakve su najave i kako ide prodaja karata to bi bilo realno očekivati i ove godine", izjavio je organizator Robert Martinović.

Tijekom proteklih godina na Hrvatskoj noći nastupili su svi relevantni izvođači iz domovine, a organizatori iz agencije Rokaro Numen za isto su se pobrinuli i za koncert 2014.

Ove godine nastupaju najveće zvijezde hrvatske estradne scene: Oliver Dragojević, Jelena Rozga, Prljavo kazalište, Mate Bulić, Miroslav Škoro i klapa Intrade.


Želeći napraviti brand koji će okupljati najbolje glazbenike i ljude iz cijele Europe, ali i ljude koji će zbog dobrog društva, zabave ili prijatelja doći iz cijelog svijeta, organizatori su za mjesto koncerta izabrali Frankfurt i nisu pogriješili.

Zbog jako dobre prometne povezanosti, vrlo je lako doći na koncert iz cijelog svijeta, a lista izvođača je svake godine impresivna i okuplja vodeća imena hrvatske glazbene scene. Zanimljivo je da publika dolazi baš iz cijelog svijeta i proteklih godina bilo je onih koji su dolazili iz udaljenih destinacija Australije, Amerike, Kanade, ali i iz cijele Europe.

Kakva će biti atmosfera ove godine provjerite i vi, dođite na Hrvatsku noć 2014. u Frankfurt. Pošaljite svoje ime i prezime na Facebook stranicu agencije Rokaro Numen, nabrojite sve izvođače koji nastupaju na Hrvatskoj noći ove godine i osvojite ulaznice za koncert. Organizatori nagrađuju prvih pet koji se jave s točnim odgovorima.

Pročitajte više