Nakon niza optužbi i skandala, najbolja guzica Brazila ipak izabrana

Foto: Guliver/Splash

POBJEDNICA sada već svjetski poznatog izbora najbolje stražnjice Brazila, unatoč brojnim kontroverzama, napokon je izabrana.

Riječ je o 25-godišnjoj Dai Macedo koja je oduševila žiri svojom stražnjicom, a uskoro će oduševiti i ostatak svijeta jer Miss BumBum iz godine u godinu postaje sve veći hit i izvan granica Brazila.



Na drugom je mjestu završila Eliana Amaral, a na trećem Jessica Amaral.

Međutim, sve tri djevojke uključene su u "skandal" koji je prethodio natjecanju nakon što su se pojavile sumnje da su neke djevojke platile plasman u finalu. Ipak, pokazalo se da to nije točno, a upravo je Dai Macedo na društvenim mrežama započela javno govoriti o tome kako su Mari Sousa i Eliana Amaral platile tisuće funti kako bi osigurale prvo i drugo mjesto.

Koliko se ozbiljno doživljava izbor najbolje stražnjice pokazuje i popraćenost ovog skandala u medijima.

Naime, brazilski list O Dia pisao je kako je Eliana Amaral platila čak 18 tisuća funti za drugo mjesto, a prašinu je podigla i priča kako njezina stražnjica nije prirodna. Ipak, rendgenske snimke pokazale su da implantata nema.



"Emocionalna sam. Nisam očekivala pobjedu. Bila je prava ludnica na društvenim mrežama, ali sad sa sigurnošću mogu reći da natjecanje nije bilo namješteno", rekla je Dai i priznala da njezina guza nije uvijek bila ovako lijepa: "Nije 100 posto prirodna. Uvijek sam imala ogromnu pozadinu, ali liposukcija ju je popravila".

Macedo je osvojila nagradu od 2100 dolara (oko 12 tisuća kuna), no, u nadolazećim mjesecima očekuju je daleko unosnije ponude, a valja spomenuti i kako je drugo mjesto na natjecanju podjednako poželjno jer prve pratilje znale su sklopiti daleko bolje ugovore od pobjednica.

Pročitajte više