"Napokon, muškarac koji sluša": U moru bizarnih igračaka za seks, ovo je jedna od ljepših

Foto: Facebook

PROIZVOĐAČI ove igračke žele da ju svaka žena diljem svijeta ima u svojoj spavaćoj sobi.

Robert Harmon izvršni je direktor tvrtke koja je zaslužna za proizvod pod nazivom "Teddy Love". Kao što možete naslutiti iz naziva, radi se o malenom vibrirajućem plišanom medvjediću koji nimalo ne nalikuje na standardne igračke za seks.

Harmon kaže da se medvjedić razlikuje od ostalih igračaka na tržištu zato što se lijepo uklapa u kućanstvo. Bez problema ga možete ostaviti na krevetu i ne morate se bojati hoće li ga netko vidjeti. Također kaže da se neki ljudi zbog stigme prema onima koji vole igračke za seks srame kupovati napravice za užitak pa je ovakav oblik vibratora pogodniji za prodaju.

"On je jedinstven, diskretan i sladak. Teddy ima snažan motor u svojoj njuški. Rezultat toga su snažne vibracije u području nosa i jezika medvjedića. Nos stimulira klitoris, a jezik vaginu. 10 različitih brzina u njegovim ušima. Napokon, muškarac koji sluša", piše na njihovoj stranici.

Tvrde kako je Teddy idealan dar za prijateljice, ali i poklon koji bi svaku muškarac bez problema mogao dati svojoj djevojci: "On je najbolji prijatelj svake cure. Ugrijat će vas i zadovoljiti tijekom dugih samotnih noći. Ima mekano krzno i tako je mazan. Njegov diskretan uređaj za vibriranje potiče orgazam".

 

 

 

Pročitajte više