Napravio 40 klinaca o kojima ne brine, ali ne namjerava prestati: Radim ono što Bog želi

Foto: Press

MIKE HOLPIN vjerojatno nikad neće odnijeti titulu oca godine. Ovaj je liječeni alkoholičar iz Ebbw Valea imao "oko 40 potomaka s 20 različitih žena" iako ni sam nije siguran je li riječ o točnom broju.

Naime, 22 djece nosi njegovo prezime, 18 ne, a kako sam tvrdi "vjerojatno ih ima još nekoliko".

Kako bi evidencija bila što točnija, odlučio je njihova imena istetovirati na leđa.

I dok on tvrdi da voli svu svoju djecu, neka mu se ne javljaju, a drugu je pak odvela socijalna služba koja je zaključila da odrastanje u domu nepopravljivog alkoholičara i ženskaroša nije najbolje rješenje za djecu.

Danas tvrdi da je drugi čovjek i želi svoju obitelj ponovno na okupu te dodaje da ne bi imao ništa protiv da ih napravi još nekoliko.

"Prokleto sam plodan. Ne vjerujem u zaštitu i volim seks", govori Holpin i dodaje da je prvo seksualno iskustvo imao sa samo devet godina.

Međutim, seksualne avanture počele su tek krajem puberteta.

Iako je imao mnogo djevojaka, imao je samo šest ozbiljnih veza koje je uništio njegov alkoholizam.

"Zbog mog opijanja i seksualnih avantura, država mi je oduzela skrbništvo nad velikim brojem djece. Zbog toga se osjećam kao govno jer patili su. Socijalna služba uzela ih je od mene jer sam bio alkoholičar. Još uvijek to jesam, ali ne prakticiram alkoholizam", govori Holpin i dodaje: "Kad su ih oduzeli obećao sam si da ću ih vratiti bez obzira na sve".

Iako je jedan pogled na to što radi dovoljan da vas uvjeri koliko je kontracepcija važna, Holpin na kraju zaključuje: "Imam samo 56 godina. Nikad neću prestati praviti djecu. Nikad. Bog u bibliji govori da se množimo. Radim ono što bog želi".

Pročitajte više