Nastavak privatne obiteljske drame koja je postala hit na internetu: "Histerična supruga" iznijela svoju stranu priče

Screenshot: YouTube

PRIJE nekoliko dana na internetu je postala hit snimka koju je objavio stanoviti Jim Mongiat, muškarac iz SAD-a. U njoj se moglo vidjeti (i čuti) kako on svojoj supruzi Whitney (s kojom je u braku tek 15 mjeseci) u autu objašnjava zašto je ne može odvesti na jezero, a ona pritom vrišti i histerizira. On je taj koji je sve to snimio i nakon toga objavio na YouTubeu.

Ali, kako to već biva, svaka priča ima dvije strane pa se sad odlučila oglasiti i sama Whitney. A ona tvrdi da ju je na takav ispad natjerao upravo suprug, svojim maltretiranjem: uistinu joj je obećao da će ići na jezero pa se predomislio, nakon što su se posvađali oko nevezane teme. A kad je vidio da je ona "načeta", nastavio ju je provocirati sve dok nije potpuno poludjela, ispričala je za RightThisMinute.

On, s druge strane, još uvijek tvrdi da je ona stalno takva te da je on to snimio kako bi pokazao njoj i ostatku svijeta. Neizbježno je napomenuti da, koliko god njezin ispad bio sulud, jednako je suluda i činjenica da je on to snimio i objavio na internetu, na kraju krajeva pokazujući upravo svoj izbor, odnosno ženu za koju se odabrao vjenčati, unatoč tomu što ona je "stalno takva".

I da, kao što je i najavljeno, njih se dvoje razvode, ali Whitney je odlučna u tome da će ona prva predati papire za razvod.

Pročitajte više