Nastupilo novo ludilo, sad svi prizivaju meksičkog demona

Screenshot: YouTube

IMATE dvije olovke? Ako je odgovor na to pitanje potvrdan i vi možete "prizvati meksičkog demona", prestraviti (iznimno naivne) prijatelje i reakcije objaviti na društvenim mrežama uz hashtag #CharlieCharlieChallenge.

I bit ćete apsolutno u trendu jer to je ono čime se internet (doduše, pretežno su u pitanju klinci) ovih dana zabavlja.

S druge strane, ako niste praznovjerni, ako vas se ne može lako uplašiti ili ako jednostavno imate pametnijeg posla (što nije teško), izazov Charlie nije za vas.

Dakle, ako ste još uvijek ovdje, važno je znati da ova igra uključuje "prizivanje demona imenom Charlie", kao što ste vjerojatno već pretpostavili. Stvari funkcioniraju ovako: Uzmite komad papira i na njemu nacrtajte jednu horizontalnu liniju. Preko nje nacrtajte jednu vertikalnu liniju. U dva nasuprotna odjeljka napišite DA, a u dva preostala NE. Položite olovke jednu na drugu na nacrtane linije tako da formiraju plus i da jedna balansira na drugoj. Nakon toga postavite "Charlieju" pitanje, počevši, naravno, s upitom "Charlie jesi li ovdje?". Ako dobijete potvrdan odgovor, odnosno olovka se počne primicati prema DA (inače ne, jer vam u tom slučaju očito nije uspjelo prizvati demona), možete nastaviti s igrom. Naravno, ne možete prestati s igrom sve dok vam Charlie ne dozvoli.

Ovakve su reakcije ljudi na internetu:

Postoji i cijeli profil na Instagramu.

Neki su ipak odlučili da im je zabavnije od svega napraviti sprdačinu (odnosno i oni nešto stariji našli su način da se uključe u novi trend):

Inače, varijacije ovog izazova prisutne su već neko vrijeme. Tvrdi se da je igra dio meksičke tradicije, ali za to ne postoje dokazi. Također, nije poznato zašto je svijet ovo ludilo zahvatilo ovaj tjedan.

Pročitajte više