Ne, Cesar Millan nije mrtav

Foto: Twitter

SATIRIČNI portal Noticias Unam odlučio je pokopati Cesara Millana.

Iako nije jasno zašto bi itko nečiju smrt smatrao šalom, oni su objavili vijest u kojoj stoji da je 45-godišnji "šaptač psima" preminuo u utorak ujutro u bolnici u Kaliforniji. Napisali su i da je dan prije završio u bolnici zbog srčanog udara koji je bio prejak da bi ga se moglo preživjeti.

Navodi se i izjava Millanove supruge Jahire Dar (koja mu nije supruga nego djevojka) i koja je navodno kazala: "Nadam se da ćete razumjeti koliko mi je teško i dati mi prostora da tugujem u miru", a potom i to da će Millan biti pokopan pored svog djeda koji mu je usadio ljubav prema životinjama.

Morbidna vijest objavljena je u otprilike isto vrijeme kad i Millanov posljednji tweet, što bi značilo da je Millan veselo tweetao dok je bio mrtav, a iako se nije pojavila niti na jednom većem stranom mediju, nezaustavljivo se širi društvenim mrežama.

Drugi portal koji je također objavio vijest o njegovoj smrti, Distrita, već je objavio i demantij u kojem pišu da Millan nije umro, ali da su tu vijest primili e-mailom.

Dakle, iako je sasvim očito da je Millan postao žrtvom prevare, njegovi obožavatelji mahnito zatrpavaju Twitter vapajima da im se on osobno javi kako bi se uvjerili da vijest nije istinita. On se još uvijek nije oglasio.

Od većih inozemnih medija vijest je zasad opovrgnuo International Business Times.

 

Tweets about cesarmillan

Pročitajte više