Ne miče osmijeh s lica do samog kraja: 14-godišnjakinja prije smrti želi ispuniti sve svoje želje

Foto: Facebook

KATELYN NORMAN iz Tennesseeja već se dvije godine bori s osteosarkomom, agresivnim rakom kostiju, a liječnici su joj prošlog tjedna rekli da se bolest proširila na srce, arterije i kralježnicu te da joj više ne mogu pomoći.

Međutim, 14-godišnja Katelyn ne dopušta da joj to upropasti vrijeme koje joj je preostalo. Hrabra tinejdžerica odlučila je sastaviti listu stvari koje želi učiniti prije nego umre, a sinoć su joj roditelji, prijatelji i susjedi pomogli da ispuni jednu od svojih želja i ode na maturalnu večer.

Cijeli su događaj prilagodili za Katelyn, a tisuću će ljudi stajati uz cestu na njenom putu do dvorane.



Ipak, njena lista ima još nekoliko želja. Želi imati posljednji ples, posjetiti Italiju, naučiti voziti auto, imati pierce i provesti po jedan dan sa svakim od braće i sestara.

Njena se priča proširila društvenim mrežama, a mnogi žele financijski pomoći obitelji kako bi što prije mogli ispuniti sve njezine želje. Njena majka, Erica Nelson, nada se da će uspjeti obaviti što više stvari s liste prije nego umre.

"Želim joj pružiti sve ono što neće imati priliku vidjeti. Ne traži nešto posebno, ali to joj puno znači", rekla je Erica.

Iako doktori nisu sigurni koliko joj je vremena preostalo, Katelyn se ne predaje, a njen prijatelj Brandon dodaje: "Ona ne dopušta da je prognoze liječnika pogode. Ima stav: 'Ja sam Katelyn. Ćelava sam i lijepa sam i pobijedit ću ovo".

Pročitajte više