Ne teče svima med i mlijeko u Hollywoodu: Pomoćnici i sluge otkrivaju dobro čuvane tajne bogatih i slavnih

Foto: Guliver Image/Getty Images

POZNATE i slavne ličnosti često zaboravljaju da im njihovi pomoćnici, koje nerijetko ni ne doživljavaju kao osobe, mogu uništiti ugled bez puno truda.

Do takvih situacija obično dolazi kad podređenima "prekipi" od čudnih prohtjeva njihovih šefova, pa se zatim obrate medijima kako bi na vidjelo iznijeli "prljavi veš" medijski eksponiranih ličnosti.

Radar Online je tako sastavio popis nekoliko dobro čuvanih tajni popularnih celebrityja koje su postale javna stvar nakon što ih obznanili njihovi pomoćnici.

1. Sudski spor između Jennifer O'Neill i njene bivše šefice Lady Gage već mjesecima prate brojni mediji. U Jenniferinom svjedočenju stoji: "Bila sam pokraj nje gotovo 24 sata dnevno, sedam dana tjedno. To uključuje i spavanje pored nje jer ona ne želi spavati sama".

2. Bivša pomoćnica manekenke Naomi Campbell tvrdi kako je Naomi ulazila u hotelsku sobu tek nakon što je izvršen jedan njen hir. Naime, 25 svijeća s mirisom ljiljana moralo je biti postavljeno na određena mjesta u hotelskoj sobi; pet ih je uvijek moralo biti u kupaonici te po deset u spavaćoj i dnevnoj sobi.

3. George Jacobs, butler Franka Sinatre, morao je svakodnevno "zamaskiravati" proćelavi dio Sinatrine glave tupeom.



4. Bivša pomoćnica slavnih Lydia Whitlock pisala je u svojoj knjizi o čudnim prohtjevima svojim bivših poslodavaca. Tako je jednom imala šefa kojem je batler u hotelsku sobu donio ručak koji je uključivao maslac. Problem je nastao zato jer je maslac bio prevruć, stoga je Whitlock od tog dana nadalje morala pred njim prstima stisnuti maslac kako bi se on uvjerio da ponovno nije došlo do iste pogreške.

5. Anonimna pomoćnica tvrdi kako je, radeći za jednog izvršnog producenta, morala razgovarati s njegovim mačkama, a zatim njemu podnijeti izvještaj o tome kako je koja mačka reagirala na razgovor.

6. Spisateljica Lilit Marcus sačuvala je e-mail jednog od poznatih holivudskih menadžera u kojem joj on nalaže da mu pronađe budilicu čije je zvono "više umirujuće" od ove koju trenutno ima te ju je tjerao da sazna jesu li peciva koja sadrže vodu iz Los Angelesa drugačija od ostalih.

7. Lydia Whitlock također je jednom morala dvije subote zaredom (a to su joj bili inače neradni dani) doći u stan svog poslodavca u sedam sati ujutro kako bi pričekala majstora koji treba instalirati televizor. Njenom se poslodavcu, naravno, nije dalo ostajati kod kuće u subotu zbog toga.

8. Jedna je privatna asistentica rekla kako je svom šefu morala dogovoriti s liječnikom datum njegove vazektomije. Medicinska sestra joj je tom prilikom rekla: "Recite šefu da podšiša dlake na skrotumu, ali neka ih ne brije".

Pročitajte više