Neke žene ne znaju izabrati: Tvrdi da je Charles Manson "prava stvar za nju" i da se namjerava udati za njega

Screenshot: YouTube

OSUĐENI ubojica Charles Manson (79) ženi se za 25-godišnju obožavateljicu kojoj je dao ime Sky.

Iako nije sigurno je li njezina priča istinita ili je riječ o bizarnom privlačenju pažnje, Sky je za Rolling Stone dala intervju u kojem tvrdi da se preselila blizu kalifornijske kaznionice Corcoran State Prison kada je imala samo 19 godina.

"Ljudi će govoriti da sam luda, ali nemaju pojma. Ovo je prava stvar za mene. Za ovo sam rođena", rekla je Star koja je pokrenula nekoliko internetskih stranica na kojima se zalaže za njegovo puštanje na slobodu.

"Kažem vam iskreno, Charlie i ja ćemo se vjenčati. Kad će to biti, ne znam, ali za mene je ovo jako ozbiljno. On je moj suprug. Rekao mi je da vam ovo kažem. Još nikom nismo rekli", tvrdi Sky.

No, kada su ga pitali da komentira njezine izjave, Manson je rekao: "Ah, to. To je hrpa smeća. Znate to. To su gluposti. To radimo za javnost". Podsjetimo, kada bi se stvarno vjenčali, bio vi to treći brak za Mansona koji, prema nekim navodima ima troje djece. Naime, 1954. oženio je Rosalie Willis s kojom je bio u braku do 1958., a nakon što je 1958. izašao iz zatvora vjenčao se s prostitutkom Candy Stevens koja se razvela od njega nakon što je ponovno završio u zatvoru.

Mlada umjetnica rođena je u St. Louisu i dolazi iz obitelji vjerskih fanatika koji su je tijekom školovanja zatvarali u sobu nakon što je odbila ići u crkvu i navukla se na droge.

Kada je napunila 19 godina, uzela je ušteđevinu i sjela na vlak za Kaliforniju. Mansona posjećuje svake subote i nedjelje i s njim provodi po pet sati dnevno.

Pročitajte više