Nekoć su bile "samo" striptizete: Cure koje su do pet minuta slave stigle preko poznatih repera

Foto: Smooth, Inked, Tumblr, Twitter, Vibe, Fanpop

NIJE tajna da reperi vole striptizete.

Štoviše, djevojke koje se bave ovim poslom poslužile su kao inspiracija za desetke velikih hitova. Ali, postoji nekoliko slavnih hiphoperskih faca koji su svoju ljubav prema djevojkama koje skidaju odjeću za novac odveli na višu razinu i na taj im način omogućili (barem) pet minuta slave.

Portal RollingOut na jednom je mjestu okupio nekoliko najpoznatijih.

Amber Rose


Život Amber Rose definitivno se promijenio kad ju je Kanye West "pronašao" u striptiz baru. Nekoliko tjedana nakon što su se upoznali otišli su na putovanje i Amber je doslovno preko noći i sama postala zvijezda. Romansa s Kanyeom nije potrajala pa se ova ljepotica "prebacila" na
Wiz Khalifu s kojim trenutno očekuje dijete.



Draya


Prije nego što je postala sudionicom reality serije "Basketball Wives: L.A." Draya je bila povezivana s nekoliko košarkaških i hip-hop zvijezda. Spominjalo ju se uz imena Kevina Duranta i DeShawna Stevensona, a najviše ćemo je pamtiti kao izbor Chrisa Browna nakon prekida s
Rihannom 2009. godina. A još prije toga radila je kao striptizeta.



Kat Stacks

Prije nego što je bila u vezama s reperima Bow Wowom i Soulja Boyem 2009. i 2010. godine, Kat Stacks radila je kao striptizeta, a u tinejdžerskim danima za život zarađivala i prostitucijom. Nakon slavnih dečkiju imala je svojih pet minuta slave.



Maliah Michel


Za vrijeme Drakeovog probijanja na svjetsku scenu 2009. godine, mladi je glazbenik zarađivao puno novca i bio draga "meta" djevojkama. Jedna ga je striptizeta, Maliah Michel, toliko oduševila da ju čak i spomenuo u nekoliko pjesama. Bili su u vezi nekoliko mjeseci.



Tila Tequila


Bivša striptizeta i reality zvijezda također je bila povezivana s mnogim slavnim imenima. 2010. godine tvrdila je da joj je The Game napravio dijete. On je to opovrgnuo, a s obzirom na to da djeteta nema, čini sa da je govorio istinu.

Pročitajte više