Nele Karajlić: Skoro su me linčovali u Sarajevu, pobjegao sam uz policijsku pratnju

Screenshot: YouTube

BIVŠI PJEVAČ Zabranjenog pušenja i glumac u kultnoj seriji "Top lista nadrealista" Nele Karajlić, pravim imenom Nenad Janković, u nedjelju je za okladu posjetio Sarajevo. Posljedice koje su uslijedile nije očekivao, jer je u Sarajevu prema njegovim riječima bio izložen linču.

U tekstu "Kako sam u nedjelju navečer izbjegao linč u Sarajevu" koji je objavio u beogradskim Večernjim novostima pojasnio je da je sve počelo kao šala nakon promocije njegove knjige na Jahorini. Prijatelji su se sjetili kako bi mogli u Sarajevo u jedan restoran s izvrsnom hranom.

Nakon što je pjevač i glumac rekao da nema neku reputaciju u Sarajevu, pala je oklada - ako ga nitko ne prepozna, on plaća račun, a ako se to dogodi, račun će platiti prijatelj.

Nije dugo trebalo da ga netko prepozna. Čim su parkirali automobil, dvojica muškaraca su ga prepoznali, a vijest da je Nele u Sarajevu proširila se portalima i društvenim mrežama. Ubrzo se na vratima restorana pojavila interventna policija, koja je postavila zaštitu ispred zgrade, iako u restoran nisu ušli.

Karajlić je restoran napustio kroz stražnja vrata i uz policijsku pratnju otišao na Jahorinu. 

Pročitajte više