Neobičan dom: Pretvorio avion u kuću

AVION 727-200 nedavno je postao domom jednog dovitljivog Amerikanca iz Oregona. Kako prenosi Daily Mail, Bruce Campbell došao je na ideju da napušteni avion u šumi pretvori u svoju kuću iz snova. No, to i nije bio tako jednostavan zadatak.

Kako bi stvorio potreban prostor za svoje stvari, Campbell je istrgnuo većinu putničkih sjedala. Uz postojeći sistem električne energije, trebalo se pobrinuti i za vodovod, što je Campbellu trenutno glavna preokupacija.

"Ovo je zanimljiv eksperiment u prirodnom okruženju i nadam se da će to biti nešto što će i drugi kasnije prihvatiti", istaknuo je Campbell.

U glavnu kabinu aviona, Campbell je ugradio i privremeni tuš. Iako je svjestan da mu ne omogućuje potpunu privatnost, naglašava ističe da živi usred šume pa mu to i nije glavna preokupacija.


U svom novom domu, Campbell nema radio ili televizor, no dok posprema i čisti, muziku sluša preko iPoda. Omiljena prostorija mu je kokpit, a za toplijeg vremena, odmara se na krilima letjelice.
Campbell naglašava kako je već imao nekoliko posjetitelja koji su bili prilično oduševljeni njegovim novim domom.

"Ovo definitivno nije za svakoga. Ali mislim da bi se svidjelo većini, a zasigurno je idealan izbor za mene. Jednostavno obožavam svoju novu kuću", zaključio je Campbell.

Pročitajte više