Nepažnja ili dobar marketing? Pet snimki seksa koje su šokirale javnost

Foto: Facebook, Shutterstock, JLP

 

POZNATI znaju reći da je slava prevrtljiva, a jednom kada vaš status počne padati, teško ga je vratiti.

 

U svijetu poznatih, kaže se da ne postoji loš publicitet. Drugim riječima, ako se o vama priča, definitivno idete u dobrom smjeru.

 

Zato su se pojavile snimke seksa, jednostavan i efektivan način privlačenja pozornosti. Mnogi poznati tvrde kako su te snimke ukradene ili služe za osvetu, no činjenica je da se najčešće radi o odličnom marketingu.

 

Izraz "seks prodaje" nije samo fraza, on je postao učinkovito oruđe za dobivanje ili vraćanje zvjezdanog statusa.

 

Donosimo pregled pet najpoznatijih snimki seksa inozemnih zvijezda koje su šokirale javnost, stvorile nove zvijezde i vratile staru slavu postojećima:

 

1. Paris Hilton

 

Bogata nasljednica se okušala u pjevanju, glumi, manekenstvu i modnom dizajnu, no činilo se da joj jednostavno ništa ne ide od ruke. Tako je starleta s tadašnjim dečkom Rickom Salomonom snimila video koji ju je lansirao u orbitu. Doduše, snimka je bila relativno nespretna i mnogi ljudi su je ismijavali: Primjerice, tijekom seksa Paris se javlja na mobitel i praktički vodi razgovor. Kasnije je snimila reality show i dodala još par nula na ionako veliko bogatstvo.

 

2. Pamela Anderson

 

Silikonska kraljica i seks simbol 90-ih, jedna je od prvih koja je shvatila važnost snimke seksa. Video je izašao 1998., a prikazuje glumicu kako s pjevačem Tommyjem Leejem uživa na jahti za vrijeme medenog mjeseca. Ovaj film je također nametnuo neka nova mjerila veličine jer i Pamela i Tommy se mogu pohvaliti "veličinom" u svakom pogledu.

 

3. Kim Kardashian

 

 

Prije nego što je napravila snimku seksa, Kim je bila bogatašica iz Los Angelesa koja ni na koji način nije pridonosila društvu. Nakon što je snimka izašla u javnost 2007., Kim je dobila svoj reality show koji se emitira i dan danas, a njezina cijela obitelj je također postala poznata.

 

4. Suzana Mančić

 

Bivša loto djevojka je glasila za jednu od najpoželjnijih u bivšoj Jugoslaviji a u javnost su procurile čak dvije snimke: Jedna s tadašnjim suprugom Nebojšom Kunićem a druga sa sadašnjim mužem, Simonom Ocomokosom. 

 

5. Goran Bregović

 

Pionir "pastirskog rocka" je mnogobrojnim obožavateljicama pokazao da nisu godinama uzdisale bez razloga: Nije obdaren samo za glazbu. U spomenutoj snimci nepoznatog datuma s njime "glumi" anonimna djevojka, a pojavila se početkom prošlog desetljeća, kada je internet eksplodirao na našim prostorima.

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte više