Nespretna premijerka ponovo ima problema s cipelama: Ovaj put nije uspjela ostati na nogama



AUSTRALSKA premijerka pala je ravno na lice nakon što joj je potpetica zapela u travi za vrijeme posjeta Indiji.

Ovo je Juliji Gillard već treći incident ove godine koji na neki način uključuje obuću: u siječnju je ostala bez cipele za vrijeme prosvjeda u Canberri, prije dva mjeseca nespretno se izula penjući se na pozornicu u glavnoj knjižnici u Sydneyju, a ovaj je put čak i pala i to pri posjetu memorijalnoj ploči Mahatme Gandhija u New Delhiju, posljednjeg dana svog trodnevnog posjeta Indiji.

Bila je u pratnji skupine dužnosnike kad je nespretno stala, pala i dočekala se na dlanove i koljena. Nakon ustajanja prokomentirala je: "U redu sam. Potpetica mi je zapela u travi".

Kasnije se i nasmijala te objasnila da opasnost od padova uvijek postoji kod žena, s obzirom na to da moraju nositi visoke potpetice: "Ako je zemljište meko, potpetica može ostati zarobljena u travi i zemlji pa kad povučete nogu cipela ne krene za njom i onda se dogodi ono što ste vidjeli". Nakon što joj je predloženo da pokuša nositi čizme, tu je ideju odbacila ustvrdivši da bi to "dovelo do brojnih modnih kritika u Australiji", prenosi Daily Mail.

Pročitajte više