Nevjerojatna ljubavna priča: Blizanci oženili blizanke, jedna od sestara zatim rodila blizance

Foto: Facebook, Craig Sanders

KAD su prije desetak godina jednojajčane blizanke Darlene i Diane Nettemeier na festivalu u Twinsburgu, Ohio, srele visokog i markantnog Marka Sandersa, i jednoj i drugoj svidio se na prvi pogled. Počele su razgovarati s njim i uskoro saznale da i on ima brata blizanca, Craiga.

"Kad me Mark pozvao i kad sam ih upoznao, odmah sam osjetio snažnu privlačnost prema djevojci koja se predstavila kao Diane. Vjerojatno su mnogima izgledale isto, no meni je  bilo jasno tko mi se sviđa još na početku", rekao je Craig.

Sandersi su pozvali sestre Nettermeier na "dupli sastanak", a nakon baseball utakmice na kojoj su bili, Marku i Craigu bilo je jasno da su Darlene i Diane žene njihovih života. Dva para uskoro su se zaručila i to nakon sretne večeri u kockarnici u Las Vegasu. Vjenčali su se isti dan, također u Las Vegasu, a čisto iz zezancije, braća i sestre na ceremoniji su bili i identično obučeni.

Kad su se zaljubljeni parovi vratili iz Las Vegasa u rodni Teksas, ubrzo su se oženili i izgradili kuće jednu do druge.

No, to nije sve. "Veliko finale" ovoj ljubavnoj priči dala je činjenica da su i Diane i Craig na kraju i sami dobili jednojajčane blizance - Colbyja i Bradyja. Inače, na svijetu postoji 250 blizanačkih brakova u kojima su sestre blizanke udane za braću blizance.
 

Pročitajte više