Nije željela da joj roditelji dođu na vjenčanje pa im je poslala ovo

Foto: Reddit

ALYSSA PEARCE iz Australije odlučila je da ne želi da njezini narcisoidni roditelji, kako ih je nazvala, dođu na njezino vjenčanje, a kako bi se osigurala da se to ne dogodi poslala im je posebnu "ne-pozivnicu".

Otvorila je raspravu na Redditu koju je nazvala "Roditelji zahtijevaju pozivnicu za vjenčanje" te ljudima objasnila u čemu je zapravo stvar. "Moji narcisoidni roditelji zlostavljali su me 16 godina prije nego što sam pobjegla od kuće. Sad se pokušavaju nasilno pozvati na moje vjenčanje (preko obitelji, nisu se potrudili osobno sa mnom razgovarati). Postojao je samo jedan način da im odgovorim", napisala je te objavila fotografiju "ne-pozivnice" u kojoj stoji:

"Zajedno s našim prijateljima i obiteljima Alex i Alyssa voljeli bi vas pozvati da popušite i uživate u našoj sreći, vašoj ogorčenosti i našoj uzajamnoj iritaciji međusobnog postojanja, dok u potpunosti ignoriramo vaš i slavimo naš brak bez vas. Bit će to divna ceremonija nakon koje će uslijediti torta, hrana i općenito veselje. A vi niste pozvani na ništa od toga. Jer - jebite se - eto zašto".

23-godišnja mladenka za BuzzFeed je kazala da je pukla nakon što su njezini roditelji počeli vršiti pritisak na njezinu baku i djeda ne bi li dobili pozivnicu. "Pa sam otišla kući i napisala im ne-pozivnicu. Našla sam najljepši font koji sam mogla, isprintala poruku na ukrasnom papiru, stavila ga u prigodnu omotnicu, napisala adresu zlatnom olovkom i poslala im. Ako ćete nekome slati odjeb za pamćenje, morate se malo potruditi", dodala je.

I dok su je korisnici Reddita objeručke podržali u ovome, njezina je ne-pozivnica imala i neke posljedice veće od nedolaska na vjenčanje. Naime, njezin je otac poslao poruku njezinom djedu u kojoj stoji da je njihov odnos sad nepopravljiv i da više ne želi vidjeti svoju obitelj. Dodala je i da su se ona i djed dogovorili da je on neće odvesti do oltara jer bi time dodatno mogao razljutiti svog sina, Pearceinog oca. Ali, niti to je nije previše zasmetalo: "Put do oltara širok je toliko da stane samo jedna fantastična osoba, tako da ću sama sebe pratiti do oltara", napisala je.

Pročitajte više