Nina Badrić na partyju Željka Joksimovića: Švedska predstavnica oduševljena njenim vokalom

USPRKOS napornim pripremama, Nina Badrić, naša predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, ne propušta druženja u glavnom gradu Azerbajdžana pa se tako pojavila i na partyju srpskog predstavnika Željka Joksimovića.

Kako se približava trenutak Nininog nastupa na Eurosongu, pripreme postaju sve intenzivnije. Uz svakodnevne aktivnosti naše delegacije atmosferu podižu i brojna druženja s predstavnicima drugih zemalja. Veselo druženje organizirala je tako i srpska delegacija, a uz Ninu, partyju su se pridružile i predstavnice Bosne i Hercegovine te Makedonije. Nina se posebno razveselila susretu s Mayom Sar i Kaliopi te su tri pjevačice ugodno ćaskanje pretvorile u bodrenje za predstojeći nastup. 

Na partyju srpske delegacije okupilo se mnogo ovogodišnjih izvođača, a među njima i Loreen iz Švedske koja je na Ninu ostavila poseban dojam. Uz razgovor oko priprema „pali“ su i komplimenti s obje strane. Loreen je Nini objasnila kako smatra da je uvjerljivo najbolji vokal ovogodišnjeg Eurosonga, a Nina joj je uzvratila kako je upravo ona njezin favorit.

Ove godine na Eurosongu u čak pet zemalja bivše Jugoslavije nastupa druge polufinalne večeri, zajedno s Hrvatskom 24. svibnja natječu se predstavnici Srbije, BiH, Makedonije te Slovenije.

Pročitajte više