Nina Badrić o zvijezdama talent showova: Što s njima poslije? Dobivaju kratkotrajnu slavu

Foto: Instagram

POSLJEDNJIH mjeseci šuškalo se kako su pjevačica Nina Badrić i glumac Gordan Bogdan u vezi. Najprije je glumac u nekoliko navrata te priče demantirao, no Nina je ostala tajanstvena. Prije nekoliko dana na Instagramu je objavila fotografiju bijele ruže uz komentare : "On mi ju je dao" i "Na sedmom nebu", ne otkrivajući identitet muškarca koji joj je dao cvijeć, no kasnije je fotografiju obrisala. I dalje ne želi javno govoriti o svom ljubavnom životu.

"Kako je rekao Ivo Andrić, ljubav se kao ni kašalj sakriti ne može", kratko je odgovorila na pitanje o ljubavi.

No zato je bila mnogo razgovorljivija kad je riječ o karijeri. Najprije se osvrnula na pomoć koju je pružila Massimu Saviću, mentoru grupe pjevača koja se prijavila u show "X Factor Adria". Neki pjevači su se nakon ispadanja iz showa žalili da su loše prošli baš zato što je Nina pomagala Massimu.

"On je jedan od članova stručnog žirija i sve odluke su isključivo njegove, ali htio je biti siguran i da potvrdim njegova razmišljanja. Složili smo se da su tri kandidata koja su prošla bila mrvicu bolja od preostala tri", rekla je.

Iako nema ništa protiv ovakvih emisija u kojima se traže nove zvijezde, smatra da nije dovoljno samo naći dobre pjevače.

"Jako puno talenata postoji, ali upitno je što s njima poslije. To je ključno pitanje, opet dolazimo do toga da kod nas nije razvijen show business kao industrija jer jako puno predivnih talenata je zapelo u međuprostoru i dobili su kratkotrajnu slavu", ističe Nina.

Ipak pristala bi ponovno biti dio žirija u nekom talent showu, a možda bi čak pristala i na svoj show, u kojem ne bi nalazila mlade nade, već bi ih stvarala.

"Ja bih se kroz par godina htjela posvetiti brizi o kompletnoj karijeri nekoga, htjela bih pokušati stvoriti novo ime, voditi i ulagati u tu novu karijeru od samog početka te pokazati ljudima ovdje da se itekako može ako se uloži u nekoga, ako se prepozna drugačija osobnost, ako nekog ne tjeraš da bude netko drugi i ako imaš sreću da upoznaš mladu osobu koja ima karizmu, jer to je najvažnije uz talent" otkrila nam je.

Taj mladi talent mogla bi biti Antonija Dora Pleško, jedna od bivših kandidatkinja "X Factora", koju je Nina pohvalila na svom Facebook profilu.

"Antoniju volim, pratim je od malena. Bila je kod nas u SuperTalentu i otad smo ostale u kontaktu. Zadivila me kao malo dijete, bila je senzacionalna. Sad sam je vidjela u Beogradu, drugačija je, narasla je, ali i dalje fura svoj film. Brije na kvalitetnu glazbu i želi je očuvati. Ima neki svoj put i beskrajno je talentirana. Skužila sam da sam imala tremu u showu", rekla je Nina.

Otkrila je i da u slobodno vrijeme voli plesati, no u Zagrebu nema gdje izaći.

"Volim i pjevati, volim prave kafane kakve imaju Sarajevo i Beograd, u kojima su sjajni pjevači, pravi autohtoni pjevači sa 60-65 godina i kad dođeš na takvo mjesto možeš zaista slušati i uživati u narodnim pjesmama. Volim ja s njima i zapjevati. Volim sve što vole mladi i na takva mjesta idem i ja", zaključila je uz smijeh. 

Pročitajte više