Ništa ga neće zaustaviti: Namjerava se oženiti i to je jasno poručio Vladi RH

Foto: Facebook

MLADOM Osječaninu dojadile su drame na granici pa je na profilu Vlade RH to jasno dao do znanja i skupio tisuće lajkova.

"Ja imam svatove 3.10. i po mladu idem u NS, otvorili vi taj Erdut ili ne, vjerujte mi ja cu proći. Milom ili silom. Hvala!", napisao je mladić.

"To nije ljubav - to je od ljubavi jače", "Ljubav ne zna za politiku i glupe političare" i "tako treba" samo su neki od komentara.

Ništa mu neće taj dan pokvarit'

Kratko smo i porazgovarali s autorom objave, a on nam je odgovorio da je već primio odgovor Vlade u kojem stoji da je granični prijelaz zatvoren "do daljnjeg" i da više informacija može pronaći na stranicama MUP-a.

Iako je dobio uobičajeno dosadan odgovor, zadovoljan je izuzetno pozitivnim reakcijama ljudi.

"Reakcije su izuzetno pozitivne i daju podršku s obje strane, ljudi su divni. Dobio sam jako puno poruka i zahtjeva za prijateljstvo", govori nam Miodrag Novaković.

"Ova moja objava je čista reakcija na tugu moje buduće supruge, nema smisla 10 dana prije svatova da tugujemo umjesto da se radujemo", govori Novaković i dodaje da je vjerovao da će se njegova poruka izgubiti u masi sličnih.

Prema je cijela situacija malo frustrirajuća, on je optimističan: "Proći će i ova kriza, ali eto, malo sam frustriran jer još ne znam što da radim osam dana prije svatova".

I za kraj, pitali smo ga što će se stvarno dogoditi ako se granica ne otvori: "Ha, stići ćemo do nje ako treba preko bilo koje od okolnih zemalja. Ja neću dopustiti da mi bilo što pokvari taj dan! Uvijek optimizam i osmijeh!"

 

Ja imam svatove 3.10. i po mladu idem u NS, otvorili vi taj Erdut ili ne, vjerujte mi ja cu proći. Milom ili silom. Hvala!

Posted by Minc Priki on Wednesday, September 23, 2015

 

Pročitajte više