Niste zadovoljni oralnim seksom u vezi? Ovo je pjesma za vas!

Foto: PR

AKO STE u potrazi za ljetnim hitom koji nećete čuti niti na jednoj radio postaji koja drži do vlastitog imidža - ne tražite dalje.

Krankšvester, underground dvojac koji bismo, uvjetno rečeno, mogli svrstati u hip-hop, objavio je novi singl "Liz Taylor" na kojem su se uhvatili u koštac s temom nedostatka (ili potpunog izostanka) oralnog seksa u vezi i pritom najavili treći album koji izlazi u "devetom mjesecu".

Naravno, deveti mjesec samo je okvirni datum izlaska, a uzmemo li u obzir njihovu očitu nemogućnost pridržavanja rokova tijekom četiri godine postojanja i ovaj se udaljeni datum čini kao poprilično nategnuta priča.

U svakom slučaju, Krankšvesteru se ovog puta pridružila beogradska reperica Sajsi MC koja je na sebe preuzela ulogu glasnogovornice žena kojima je oralni seks uskraćen dok se za režiju spota pobrinuo Josip Grizbaher iz osječkog studija Cinematic koji je s grupom već surađivao na njihovom prethodnom albumu.

Inače, riječ je o svojevrsnoj obradi, "posudbi" ili krađi hita iz 90-ih grupe 20 Fingers "Lick It", a sudeći prema dosadašnjim reakcijama, ovaj za njih netipični "feminizam" već je urodio plodom.

Pročitajte više