Nova Miss Universe dolazi iz Venezuele: Hrvatska predstavnica nije se plasirala među šesnaest najljepših

Foto: Guliver/Getty Images

MARIA GABRIELA ISLER iz Venezuele izabrana je u Moskvi za ovogodišnju Miss Universe.

Njezinom prvom pratiljom proglašena je Miss Španjolske, druga pratilja je Miss Ekvadora, treća Miss Filipina, a četvrta Miss Brazila.

Iako je slovila kao jedna od favoritkinja, hrvatska predstavnica Melita Fabečić nije se uspjela plasirati među šesnaest najljepših djevojaka.  

U Top 16 ušle su predstavnice Costa Rice, Ukrajine, Kine, Ekvadora, Velike Britanije, Indonezije, Venezuele, Dominikanske Republike, Puerto Rica, Španjolske, USA, Nikaragve, Švicarske, Indije, Brazila i Filipina.

Nova Miss Universe Maria Gabriela Isler dolazi iz Maracaya, ima 25 godina i trenutno radi na Venevision TV Network.

Marija Kraljević iz hrvatske direkcije izbora za Miss Universe ponosna je na mladu Melitu. "Samim sudjelovanjem na ovom spektakularnom izboru postigli smo svoje, a to je da se čuje za Hrvatsku. Na izboru je sudjelovalo 86 djevojaka i sve su svjesne činjenice da samo jedna od njih kući, tj. u New York odlazi kao pobjednica. No, ostalih 85 odlaze bogatije za jedinstveno iskustvo, puno novih, vrijednih poznanstava i prijateljstava, te s prekrasna tri tjedna u jednom od najuzbudljivijih gradova na svijetu", rekla je Marija Kraljević.

Ivana Delač Đolo, direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske, kaže kako je Melita svojom ljepotom očarala fanove diljem svijeta koji su je nekoliko mjeseci prije svjetskog izbora svrstavali među najljepše kandidatkinje ovogodišnjeg izbora i dijelili njezine fotografije na društvenim mrežama i blogovima.

"Lenta s imenom naše zemlje obišla je svijet u rekordnom roku što je izvrsna promocija za Hrvatsku  i našu mladu ljepoticu koja je blistala na sceni u finalu. Prestižni i vrlo čitani portal Globalbeauties.com od početka je pratio Melitu, kao i Missosology, koji su nebrojeno puta pisali o njezinoj fotogeničnosti i izvrsnom scenskom nastupu", rekla je Ivana.

Nekoliko dana prije samog finala Melita Fabečić zahvalila se svima na potpori putem svog Facebook profila: ''Presretna sam, nikad nisam mogla niti pomisliti da ću dobiti ovoliko podrške iz cijeloga svijeta, a naročito iz Hrvatske! Toliko pošte, poruka i ljubavi od svih! Hvala svima koji su me podupirali'', napisala je Melita koju se može vidjeti i u Gentleman's Choicu.

Pročitajte više