Nova generacija žena hrvatskih nogometaša: Koja je najljepša?

Foto: Facebook, Instagram, Twitter, GC

NEKADA su se žene nogometaša svakodnevno nalazile u svim medijima. Pohodile su sva društvena događanja, bile su poznate poput svojih muževa, zaručnika i mladića, ako ne i poznatije. Anica Kovač, Leonarda Boban, Marija Cvitanović i Iva Balaban sinonim su za žene nogometaša, a njihove ljubavne priče opširno su opisali svi mediji. 

Nova generacija žena nogometaša mnogo je povučenija. O njima ne znamo mnogo, a da nisu postale ovisne o društvenim mrežama, za neke ne bismo ni znali kako izgledaju.

Zbog toga smo vas odlučili upoznati s aktualnim ženama i djevojkama nogometaša, ili kako bi to Britanci rekli - wagsicama. 

Nogometni reprezentativac Domagoj Vida dvije je godine u vezi s Kraljicom Hrvatske Ivanom Gugić. Upoznali su se u noćnom klubu, a Vida je plavokosu Ivanu osvojio svojom iskrenošću.

Trenutno žive u Ukrajini, gdje on igra za Dinamo Kijev. Početkom rujna postat će roditelji, a najavili su da će se vjenčati nakon toga.

Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić svoju su vezu započeli u Londonu, gdje su se oboje našli zbog posla. Mediji su ih odmah proglasili zvjezdanim parom, a o njima se jako malo zna.

U Hrvatskoj se rijetko pojavljuju, a ni tada ne žele govoriti o svojoj vezi. Posljednji put u javnosti su se borili protiv izgradnje hidroelektrane na Korani. Protiv nje se zapravo borila glumica iz Karlovca, a njen dečko došao ju je podržati.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka zlatni su par. Pjevačica i nogometaš već su neko vrijeme u ozbiljnoj vezi, a o njihovom vjenčanju nagađalo se u nekoliko navrata. 

Iako su često razdvojeni jer on igra u ruskom Lokomotivu, njihova veza i dalje je čvrsta. Prije veze s Frankom, Ćorluka je bio u vezi s Ivom Buzov, dok je Franka ljubila glazbenika Luku Tomasa.

Kao i velik dio parova s ove liste, o svojoj su vezi jako tajanstveni, pa se tako ne zna gotovo ništa o njima. Što je neobično, s obzirom na to da je Franka ranije o sebi otkrivala daleko više nego sad.

Dejan i Anita Lovren zajedno su gotovo deset godina, od čega su tri godine u braku. Roditelji su Elene i Josipa, koji se rodio prije manje od dva mjeseca. O samozatajnoj Aniti ne zna se mnogo. Upoznali su se u srednjoj školi, a Dejan je rekao da je to bila ljubav na prvi pogled.

Njihova veza bila je na kušnji dva puta, prvi su put prekinuli 2010. godine kad je Lovren potpisao za Lyon. Pomirili su se i opet prekinuli godinu kasnije, a on je rekao da je razlog prekidao bio nedostatak povjerenja. Početkom 2012. godine Lovren je objavio da postaju roditelji.

Nikola i Vanja Kalinić vjenčali su se kao 20-godišnjaci prije osam godina, a otada vode prilično samozatajan život.

Prije vjenčanja nogometaš je rekao da je uz nju pronašao mir, a čini se da je bio u pravu.

Veza nestašnog Sammira i Yasmin Chemin uvijek je bila zanimljiva javnosti. Nogometaš sklon noćnim provodima uz litre alkohola i zgodne djevojke nekoliko je puta prekidao sa svojom djevojkom, a kasnije zaručnicom, s kojom ima sina Noaha.

Tijekom godina teško je reći kad su bili zajedno, a kad ne, posebice jer je je on stalno tulumario, a ona objavljivala fotografije s drugim muškarcem.

Najbolje plaćeni igrač Dinama, 26-godišnji Junior Fernandes i njegova djevojka, 18-godišnja zagrebačka studentica Marta Marija Radić jednostavno su nerazdvojni. To se može vidjeti i prema njihovim profilima na Instagramu gdje redovito objavljuju zajedničke fotke.

Iako Čileanac ne voli javno govoriti o privatnom životu, očito nema problema s javnim izljevima ljubavi koje ostavlja u komentarima fotografije svoje djevojke.

Mateo Kovačić upoznao je Izabel Andrijanić u crkvi gdje je bio ministrant, a ona je pjevala u zboru. U vezi su pet godina, a osim pokoje fotografije na društvenim mrežama, ne pojavljuju se u javnosti.

Ivan Rakitić i Raquel Mauri u lipnju su se vjenčali i u crkvi, nakon što su se prije dvije godine vjenčali samo kod matičara.

Vjenčanje je održano u katedrali u Sevilli, a Rakitić je iskoristio odmor kako bi organizirao ceremoniju u gradu u kojem je i upoznao današnju suprugu s kojom već ima kćerkicu Altheu. Rakitić je nedavno rekao da bi se obitelj mogla proširiti.

Andrej Kramarić o svojoj djevojci nije nikad govorio javno, no fotografije s njom podijelio je na Instagramu.

Prvu zajednički fotografiju s Marinom Pavić objavio je na odmoru u Dubrovniku, a iako su se mediji raspisali o njegovoj novoj djevojci, Kramarić nije otkrio ništa o njoj.

Jedan od najdugovječnijih parova s naše liste jesu Jerko i Iva Leko. U braku su tri godine i roditelji su Carlosa i Leona. Bivša manekenka karijeru je podredila majčinstvu, a i dalje redovito zauzima visoka mjesta na listama najljepših Hrvatica.

Darijo Srna i njegova supruga Mirela upoznali su se 2005. u zagrebačkom narodnjačkom klubu. Nakratko su prekinuli nakon Srnina bijega u noćni provod s Boškom Balabanom i Ivicom Olićem.

Vjenčali su se 2010. godine u Dubrovniku, a iste godine dobili su kćer Kasiju. Nedavno su postali roditelji i sina Karla. Mirela se posljednjih godina posvetila uređivanju modnog portala.

Mladen Petrić u braku je s Despinom pet godina, a roditelji su kćeri Meline Charlize i sina Romea. Proširenju obitelji su se razveselili, no kao i neki drugi parovi s ove liste, svoj privatni život ne izlažu previše javnosti.

Sudeći po Despininom profilu na Instagramu, ljubiteljica je skupih krpica, posebice cipela poznatih svjetskih dizajnera.

Jedna od najuspješnijih hrvatskim manekenki Ljupka Gojić i nogometaš Mihael Mikić u braku su devet godina, a žive na relaciji Zagreb-Hirošima. Ona je u Zagrebu pokrenula modni brend, zbog čega s kćerima dobar dio godine provodi u Zagrebu.

Jedini skandal vezan uz ovaj par star je koliko i njihov brak. Naime, na njihovo vjenčane nisu htjeli doći njegovi roditelji, a pretpostavlja se da je problem bio u tome što njegova majka nije prihvatila snahu.

Isti broj godina u braku su Eduardo da Silva i njegova supruga Andrea. Bivša atletičarka karijeru je podredila majčinstvu, a za ovaj par ne vezuje se baš nijedan skandal. 

Pročitajte više