Nove čudnovate objave posrnulog rokera: O meni šire laži. Kontrolu ću prepustiti Bogu

Screenshot: YouTube

AMERIČKI i svjetski tabloidi ovih su dana prepuni priča o frontmenu rock skupine Creed, Scottu Stappu.

Naime, nakon što je objavio da su ga njegovi menadžeri pokrali, da mu prijete i pokušavaju ga uništiti, pojavile su se priče da se roker ponovno drogira, a i njegova bivša supruga tvrdi da je zbog svoje ovisnosti izgubio razum, roker se preko vikenda ponovno odlučio obračunati s onim koji o njemu "šire laži".

Stapp je objavio dva videa, oba snimljena pored policijske postaje u Boca Ratonu gdje je pokušao prijaviti lokalnu banku, a u obje snimke roker je ponovio kako je zbog postupanja vlastitog menadžmenta izgubio milijune i dodao da su glasine koje se posljednjih dana o njemu šire najobičnije neistine.

"Bio sam prilično umoran prilikom posljednje objave. Kao što znate, o meni se pojavilo još informacija. Radi se o porukama koje nisam napisao. Još laži. Sve što mi u ovom trenutku pada na pamet je da kad govorimo o milijunima dolara koji su, kao što znate, kao dobitak na lutriji... Sretan sam što sam prodao toliki broj albuma... Ali kad govorimo o takvom novcu, ne smijete zaboraviti da se prilikom krađe milijuna događaju mnoge ludosti. Ljude podmićuju, a postoje i insajderi u banci... Kad vam policija, vlada pa čak ni lokalni odvjetnici ne žele pomoći, što mi je preostalo? Moram snimiti izjave kao što je ova i objaviti ih na internetu kako bi ljudi shvatili da su stvari izrečene o meni laži. Nije me briga, osim za to kako sve utječe na moju djecu", rekao je Stapp na snimkama koje je objavio na Facebooku i ubrzo ih obrisao.

Nakon što je obrisao snimke, objavio je status u kojem stoji: "Povući ću se i kontrolu prepustiti Bogu. Trebao sam to i učiniti prije nego sam dopustio da me povrijeđenost, frustracija i emocije preuzmu i natjerajuda objavim one snimke. Ovo je ispit vjere, a ja se NIKADA neću prepustiti i izgubiti vjeru. Bez obzira na sve. Ovo je moja posljednja izjava prije nego pravda bude zadovoljena. Šaljem ljubav svim prijateljima".

No, to nije sve.

Stapp se sad odlučio osloniti na crowdfunding kampanju kako bi prikupio 480 tisuća dolara za snimanje novog solo albuma sa starim producentom Howardom Bensonom te dodao kako namjerava napisati i prvu knjigu.

Nažalost, do sad je skupio samo 522 dolara, međutim, do kraja kampanje ostalo je još 119 dana.

 

Pročitajte više