Novi šef Discoveryja: Nema više lažnih morskih pasa ni emisija u kojima zmije jedu žive ljude

Foto: Facebook

RICH ROSS novi je glavni i odgovorni na Discovery Channelu, a čim je preuzeo vodstvo najavio je korjenite promjene i "popravljanje imidža" kanalu koji se zadnjih godina znao izblamirati, a kredibilitet mu svakako nije poboljšao ni jedan od zadnjih pothvata, onaj u kojem je Paula Rosolieja trebala živog pojesti anakonda.
 
"Najvažnija stvar je - autentičnost. Ovo je odličan brend, s  odličnim programima, i moramo stajati iza toga i raditi na tome", rekao je Ross, prenosi Mashable.
 
Osim na blamažu s Rosoliejem, Ross se osvrnuo i na dokumentarce o megalodonu:  "To nije prava stvar za Discovery i šteti mu. Vjerujem da mi iduće godine nećete postavljati ovakva pitanja, i da s emisijama i temama koje odaberem neće biti ovakvih dilema".
 
Činjenica je, ipak, da su navedene emisije ostvarile rekordnu gledanost, no Ross to ne smatra dovoljno dobrim argumentom da se s tim trendom nastavi:
 
"Da, te su emisije dobro prošle, no, to nije za nas. Dok sam ja na ovoj poziciji, na Discoveryju neće biti zmija koje jedu žive ljude".
 

Pročitajte više