Objavio i fotku: Tvrdi da je ubio Bigfoota i namjerava s njim na turneju

Foto: Facebook

RICK DYER, lovac na Bigfoota, objavio je fotografiju stvora za kojeg tvrdi da ga je ulovio u blizini San Antonija u rujnu 2012. godine, prenosi KSAT.com.

Fotografiju Bigfoota, kojeg je nazvao Hank, objavio je na društvenim mrežama, a to je njegov prvi "pravi dokaz" o postojanju ovog bića s kojim se uskoro sprema i na "turneju po Americi". Još u intervjuu koji je dao 2012. godine tvrdio je: "Bigfoot je apsolutno stvaran. Ne postoji sumnja. Ja ću biti zapisan u povijesti kao najbolji lovac na Bigfoote svih vremena".

Osim toga objasnio je i kako ga je namamio: "Ulovio sam ga rebarcima iz WalMarta preko ceste skrivajući se iza drveta, on je došao i počeo jesti meso". Nakon toga ga je upucao i odnio tijelo na sigurno.

Sada tvrdi da su na tijelu provedena "znanstvena istraživanja, od DNA testova i 3D optičkih skenova do skenova tijela. On je pravi. To je Bigfoot i Bigfoot je ovdje, ja sam ga upucao i sad ću to dokazati svijetu". Naravno, rezultate navodnih testiranja nije pokazao, već najavio skorašnju konferenciju za medije na kojoj će ih predstaviti.

Ali, Dyer ima jedan relativno velik problem: 2008. godine već je pokušao svijet prevariti da je ulovio Bigfoota. Ubrzo se uspostavilo da je tijelo, za koje su on i njegov suradnik tvrdili da je Bigfootovo, ustvari kostim za Noć vještica.

Pročitajte više