Obožavatelj "Prijatelja" tvrdi da je riješio 13 godina staru zagonetku iz hit serije

Screenshot: YouTube

AKO SE sjećate možda jedne od epizoda popularne serije (točnije 22. epizode 8. sezone) u kojoj Joey napreže svoje moždane vijuge u pokušaju da izračuna koliko para ukupno duguje Chandleru za stanarinu, satove glume, satove plesa, raznih snimanja i ostaloga, onda se isto tako sjećate da Joey nije došao do konačne cifre.
 
A nisu došli ni ostali "prijatelji" koji su se često bavili ovom zagonetkom pa je tako pitanje o tome koliko Joey zapravo duguje Chandleru, koji ga je godinama bezuvjetno podržavao u ostvarivanju njegovih glumačkih ambicija, ostalo neodgovoreno.
 
No, jedan obožavatelj serije "Prijatelji" tvrdi da je njemu pošlo za rukom izračunati ono što Joey i ekipa nisu uspjeli. Obožavatelj koji se na Redditu krije iza imena ASmileThatKills, dao si je truda i objavio da se radi o cifri od čak 115 tisuća dolara. Tu je ubrojio, između ostaloga, i satove glume, te troškove stanovanja i hrane, kao i troškove koje je Chandler snosio kada je zbog Joeyja opljačkan stan nakon čega je Chandler trebao kupiti veći dio namještaja.
 
U raspravu su se uključili i drugi korisnici koji su dodavali svoje napomene, ispravke i komentare, pa je lako moguće da se radi o prilično realnoj cifri.
 
"Chandler je u biti pokrivao troškove života jednog odraslog čovjeka pune tri godine u stanu koji se nalazi u jednom od skupljih dijelova Manhattana", napisao je, između ostaloga, korisnik ASmileThatKillsu u svojem objašnjenju na Redditu gdje možete vidjeti detaljan popis troškova koje je nesretni Chandler snosio.
 
 
 
 

Pročitajte više