Obožavateljica oralno zadovoljila repera - za vrijeme koncerta na pozornici!

Foto: Imgur

OVOG petka na koncertu repera Dannyja Browna u Minneapolisu fanovi su od čitavog showa dobili malo više nego što su očekivali.

Naime, u nekom je trenutku Brown nekoliko obožavateljica pozvao da mu se približe, a jedna od njih shvatila je to malo predoslovno pa je kleknula ispred njega i pružila mu oralni užitak. Fotografija koja prikazuje čitav događaj nedugo nakon toga objavljena je na Redditu.

Jedan od očevidaca uz nju je napisao: "Ja sam se našao iza nje u trenutku kad me publika počela gurati prema naprijed. Bilo je grozno i nadam se da ćete donirati novac za moje buduće posjete psihijatru, ali barem sam se s koncerta vratio s pričom. On je repao čitavo vrijeme dok se to događalo".

A nedugo nakon što se čitava priča proširila medijima u Brownovu je "obranu" stala njegova kolegica Kitty Pryde koja je trenutno s njim na turneji. Ona tvrdi da je u pitanju bio "seksualni napad od kojeg se reper nije mogao obraniti", da nije imao "puno opcija", a napominje i da je "ljuta k'o sam vrag" što je on u cijeloj priči ispao negativac: "Što je Danny trebao učiniti? Ona je već bila u razini njegova kurca sa svojim ustima da kako bi je odgurnuo mogao je ili gurnuti je u lice ili udariti je nogom, a i najnježniji pokret odmah bi bio prozvan 'zlostavljanjem' u trenutku kad su svi gledali što se događa. Da tipovi guraju cure ne izgleda dobro kad ljudi fotografiraju. I što je drugo mogao napraviti osim da se odmakne, što je i napravio? A čak i da se dosjetio načina da je odgurne nježno, bez da to izgleda kao da je udara u lice, odmah bi bio suočen s napadima na svoju muževnost od strane kretena. Hej frajeru, ne želiš da ti popuši kurac? Jesi li gay? Haha ti si gay i ne želiš da ti cure puše kurac haha gay lik buraz. To je doslovno noćna mora svakog repera", objasnila je.

Kolega reper Kendrick Lamar Browna je odmah po završetku koncerta putem Twittera pitao je li istina to što se priča, a ovaj mu je odgovorio (tweetom koji je u međuvremenu obrisan): "Da i nisam 'fulao' nijedan stih", piše Huffington Post.

Pročitajte više