Od smiješka do "kisele" face u sekundi: Gaf koji je od BBC-jeve voditeljice napravio novu internetsku zvijezdu

Screenshot: Vine

WENDY HURRELL britanska je voditeljica koja trenutno radi kao BBC-jeva "djevojka od prognoze" i koja je u samo nekoliko sati nakon gafa u prijenosu postala totalni hit na internetu.

Za to je zaslužna činjenica da je mislila da ju je kamera prestala snimati, a tome nije bilo tako. Publiku diljem svijeta stoga je "osvojila" trenutkom u kojem njezin smiješak iščezava, a zamjenjuje ga kolutanje očima.

Sve se to dogodilo u večernjim vijestima ovog ponedjeljka, a do danas je snimka njezine promjene raspoloženja preplavila internet. 31-godišnjakinja je tako prouzročila čitav niz nagađanja o tome što ju je natjeralo na takvu promjenu raspoloženja, a najčešće se spominjalo da je očima zakolutala na kolegicu Riz Lateef.

Ali, Wendy se brzo oglasila preko Twittera i opovrgnula takve navode: "Zakolutala sam očima jer sam morala čitavu prognozu odraditi bez da sam mogla vidjeti grafike. To nije bilo upućeno Riz", napisala je.

Ipak, to nije umanjilo interes za ovom snimkom koja se ubrzo s društvenih mreža proširila natrag u medije - odakle je i krenula.

Pročitajte više