Odgovorila na Eminemove prijetnje silovanjem, poručila mu da je dosadni starac

Foto: Instagram

EMINEM je proteklih tjedana prilično ponovo zastupljen u medijima zahvaljujući kontroverzama koje uzrokuje svojim novim pjesmama, što može značiti samo jedno - da promovira novi album.

A najpoznatiji bijeli reper radi to najbolje što zna: "skandaloznim" novim tekstovima. Nakon što je u pjesmi priprijetio da će izudarati Lanu Del Rey, na red je došla i Iggy Azalea, kojoj je poručio da bi je mogao silovati. Sporan tekst nalazi se u pjesmi "Vegas", a kroz njega Eminem otprilike poručuje: "Skloni to sranje Iggy, ne želiš me pozvati na silovanje, vrišti!, obožavam to, prije nego što se izgubim u seksu".

I dok Lana Del Rey nije odgovorila na njegove provokacije, mlada reperica očito je još uvijek prekratko u svijetu slavnih da bi na takvo što ostala imuna i pritom shvatila da svojim odgovorom samo još dodatno Eminemu priskrbljuje toliko željenu pažnju. Dakle, ona mu je preko Twittera poručila: "Dosadno mi je slušati kako starci prijete mladim ženama i to postaje trend. Puno mi je zanimljivije što te mlade žene zarađuju hrpu para. A posebno je neugodna situacija to što moj 14-godišnji brat najviše voli Eminema i sad glazbenik kojem se divio poručuje da me želi silovati. Divno! U svakom slučaju, žene u glazbenoj industriji imaju veća jaja. Trpimo puno više zlostavljanja i kritika! Dooobro jutro!", napisala je.
 

Pročitajte više