Oduvijek je vjerovala da je vilenjakinja pa se odlučila operirati: "Nikad više neću biti ljudsko biće!"

Foto: Facebook

ŽENA opsjednuta mističnim operirala je svoje uši kako bi izgledala kao vilenjakinja.

Njezino je ime Melynda Mood i platila je 250 funti kako bi imala šiljaste uši zbog kojih sad nalikuje na bića iz svojeg omiljenog filma, "Gospodar prstenova", piše Mirror.

Ova "ljudska vilenjakinja" živi u Kanadi i oduvijek je vjerovala da dolazi iz druge stvarnosti te da je bila vila u prošlom životu.

"Neki ljudi vole govoriti svojoj djeci da prestanu biti zločesta jer poznaju vilenjaka koji će reći Djedu Mrazu da je to dijete bilo zločesto. Ta djeca vide moje uši i shvate da se njihovi roditelji nisu šalili. Oduvijek sam bila vrlo bliska s prirodom. Šiljate uši su preslatke i smatram vilenjačko držanje vrlo elegantnim", ispričala je ova 23-godišnjakinja.



"Inspiraciju sam dobila iz 'Gospodara prstenova'. Kad sam saznala da mogu operirati uši nikad nisam bila sigurnija da želim to napraviti", dodala je. 

A proces nije bio nimalo bezbolan: sa vrhova hrskavica skinuta joj je koža te je oblikovan trokut kako bi se dobio željeni dojam. Operacija je trajala dva sata, a šavove je imala nekoliko tjedana kako bi joj uši ostalo šiljatog oblika. "Oduvijek sam sanjala kako bi bilo biti nešto drugo, a ne čovjek, pa sam odlučila promijeniti svoj izgled kako bih izgledala nadnaravno. Nikad više neću biti ljudsko biće. Sad mi nedostaju samo još šljokice i krila da mogu letjeti", zaključila je.

Više njezinih fotografija potražite ovdje.

Pročitajte više