Ogorčena žena koju je život lomio opet nalazi sreću: Branka Pujić i Žarko Radić kao novi ljubavni par "Ruže vjetrova"

SUZANA MATOŠIĆ, koju je u seriji "Ruža vjetrova" utjelovila poznata beogradska glumica Branka Pujić, nakon bračnog kraha i propale romanse u novoj će sezoni serije opet pronaći ljubavnu sreću.

> Nova sezona "Ruže vjetrova": Hoće li vas nove ljubavi, spletke i tajne obiteljske veze prikovati uz male ekrane?

Suzana je povrijeđena nesretnim događajima i dosadašnjim nesretnim ljubavima - muž Milivoj (Frano Lasić) je nakon prevara napustio obitelj, a Ivan (Dragan Jovanović) ju je izigrao. Osim toga, njezin sin Srđan (Robert Kurbaša) je otišao iz države. Ostala je sama s dvije kćeri, Ines (Anja Alač) i Sarom (Petra Cicvarić). Odlazi s kćerima na napušteno obiteljsko imanje nedaleko Splita, a stan u gradu iznajmljuju, kao novi izvor prihoda.

U početku je Suzana seoski život jako teško prihvatila, ali kasnije počinje uviđati prednosti života bez gradske vreve. Suzana se odmakla od odvjetništva i okrenula obitelji te se želi potpuno posvetiti njihovom zajedničkom životu. U interesu joj je samo sreća njenih kćeri i ne pomišlja na mogućnost nove ljubavi. No, ulazi u novo razdoblje života i s dozom opreza, svojstvenom Suzani, prepušta se novim događajima koji uključuju i njezinog novog susjeda Krstu (Žarko Radić), s kojim joj se opet osmjehnula ljubavna sreća.

Uživala dok ju je suprug ponovno zavodio na setu "Ruže vjetrova"

"Suzana Matošić će biti malo drugačija, meni kao glumici interesantnija. Nekako je to u prošloj sezoni više bila jedna ogorčena žena koju život lomi, što od strane djece, problemi, muž, prevare, posao... a sad će ona konačno doživjeti jednu renesansu svog života, u nekim drugim okolnostima", ispričala je Branka Pujić u razgovoru za Index, dodajući kako joj je osobno ovakav lik Suzane i bliži. Kazala je i kako jako uživa u suradnji s ostatkom glumačke ekipe "Ruže vjetrova" te kako će nova sezona biti još bolja, a publici još zanimljivija i intrigantnija.

U prvoj sezoni je Ivana, koji je osvojio njeno srce, glumio njen suprug Dragan Jovanović pa je ponovno uživala u njegovom zavođenju. Branka Pujić kaže kako je to bila još jedna u nizu njihovih dosadašnjih divnih suradnji i kako joj je jedino žao što romantične scene između Suzane i Ivana, zbog drugih obaveza u vrijeme kad su se emitirale na malim ekranima, nije stigla pogledati. Na pitanje hoće li se njen suprug pojaviti i u drugoj sezoni serije, tajanstveno je odgovorila: "Strogo povjerljivo!".

Pročitajte više