Olimpijka radila kao prostitutka: Sat vremena s njom koštalo je više od 3000 kuna

Screenshot: Haily Heston's/Daily Mail, Foto: Twitter

SVIJET se Suzy Favor Hamilton sjeća kao atletičarke koja je SAD predstavljala na čak trima Olimpijskim igrama.

A ovog je četvrtka otkriven i dvostruki život koji je vrhunska sportašica vodila: bila je elitna prostitutka čije su se usluge naplaćivale 600 dolara po satu, a ona tvrdi da je njezin suprug za sve to znao i pokušao je zaustaviti u tome.

Favor Hamilton je 44-godišnja majka troje djece, a radila je kao prostitutka za jednu agenciju iz Las Vegasa pod imenom Kelly Lundy. Njezin je tajni život otkriven nakon što je nekim klijentima otkrila svoj pravi identitet, vjerujući da je nepisano pravilo da se takve informacije ne iznose u javnost.



Čim je informacija procurila, Suzy je na Twitteru fanovima objasnila svoju stranu priče objašnjavajući da je u pitanju bila "velika pogreška" koja joj je služila kao "bijeg od života koji je vodila" i u kojem se borila s depresijom. "Koliko god se to sad činilo nevjerojatno, nisam vjerovala da će ikad biti otkriveno te stoga nisam mislila niti da će netko biti povrijeđen", napisala je.

Objasnila je i da namjerava potražiti liječničku pomoć zbog svog problema: "Namjeravam se iskupiti i ponovo postati uzorna majka i supruga, kći i prijateljica".

Za eskort agenciju počela je raditi prošlog prosinca. Objasnila je da joj je namjera bila samo ispuniti fantaziju, a ne baviti se time duže vrijeme, prenosi Daily Mail.

Pročitajte više