Oliver Mlakar vratio se u "Kolo sreće": Iva Jerković je prekrasna, a Boris je šarmantan

Foto: RTL

NEKAD jedna od najgledanijih emisija, "Kolo sreće" vraća se na male ekrane u ponedjeljak, 18. svibnja u 20 sati. Kad se spomene "Kolo sreće", svima je prva asocijacijacija Oliver Mlakar, koji je lov na slova vodio čak devet godina. On će se pojaviti i u prvoj epizodi novog izdanja, a za Index je ispričao kako je izgledalo snimanje.

"Odlično je prošlo, atmosfera je bila baš ugodna, studio je perfektan, a voditelji su odlični. Iva Jerković je prekrasna, a Boris Mirković je baš šarmantan i duhovit. Bit će to jako dobra emisija", ispričao nam je.

Dodao je da je on odradio najavu emisije, nakon čega su se podsjetili emisija koje je vodio. S obzirom na to da je on drugima prva asocijacija na "Kolo sreće, zanimalo nas je što je njemu prva asocijacija.

"Mladi i uspješni dani", odgovara i dodaje da mu je teško izdvojiti jednu stvar koja mu je ostala u sjećanju.

"Snimili smo točno 2002 emisije, teško mi je bilo što izdvojiti, situacije koje su isprva bile zanimljive kasnije su postale uobičajene", objasnio je legendarni voditelj.

Nada se da će gledatelji dobro prihvatiti novo izdanje showa, koji će se prikazivati na RTL-u, jer su ga prije rado gledali, a uz njega su se okupljale cijele obitelji.

"Ima nekih novosti u odnosu na vrijeme kad sam ja vodio, ima jedna dodatna igra, uvedena su brza pogađanja, tako da ima noviteta", otkrio nam je na kraju. 

Pročitajte više