Ona ima najbolji posao na svijetu: "Kod mene se stalno događaju nekakvi orgazmi"

Foto: Twitter, Facebook

SVAKO malo iskrsne neko novo istraživanje o (ne)zadovoljstvu na radnom mjestu, o omjeru uloženog i dobivenog na poslu i sličnom, s rezultatima koji donose nove tvrdnje o tome koji su poslovi trenutno najbolji, a koji najgori, no, jedna 30-godišnja Britanka tvrdi da je upravo njen posao najbolji na svijetu, a lako je moguće da je u pravu.

Ona se zove Karleen Howden, a plaćaju je da isprobava nova seksualna pomagala i igračke. I to poprilično, kaže, iako nije otkrila koliko.

Karleen živi u Bexleyu s dečkom koji joj uskoči u poslu, kad god je to potrebno. I ne radi se o nikakvoj šali - Karleen je prava profesionalka. "Moj posao je testirati nove proizvode, a neke od njih ponekad proslijedim mami i sestrama. Otvoreno pričam o tome i s prijateljima i samim time i njima je onda ugodnije pričati o seksu i eventualnim problemima ili nedoumicama, odnosno o svojim iskustvima. Oduvijek sam slobodna po tom pitanju, tako sam odgajana. Imam pet sestara i njima također dajem da probaju proizvode koje ja testiram. Nema u tome ničeg čudnog, to je posao kao i svaki drugi. U recenzijama koje pišem nastojim biti što otvorenija i iskrenija, to je bit cijele priče", kaže Karleen za Press Association.

30-godišnjakinja dodaje i to da je njen dečko u potpunosti podržava i da zbog njenog posla ne trpi ni njihova veza niti seksualni život. "Dapače", kaže ona i dodaje: "Volim novu tehnologiju i uživam u svom poslu, naravno. Kod mene se stalno događaju nekakvi orgazmi".

 

 

Pročitajte više