Ona je nova Super-djevojka: Objavljene prve fotke Melisse Benoist u kostimu strip-heroine

Foto: Press

NOVA inkarnacija Super-djevojke zove se Melissa Benoist, a CBS je prvi put, paralelno s početkom produkcije, objavio fotke na kojima glumica pozira u poznatom kostimu slavne ikone. Američka glumica i pjevačica dosada je poznata po ulozi u televizijskom serijalu "Glee" gdje je glumila Marley Rose, a pojavila se i u prošlogodišnjem filmskom hitu "Whiplash".
 
Ulogu strip-heorine navodno je, kako piše Hollywood Reporter, otela zvijezdi "Vampirskih dnevnika", Claire Holt, a sada su objavljene i prve fotke na kojima možemo vidjeti kako se Benoist snalazi u novoj ulozi. Super-djevojku na velikom je ekranu dosad, 1984., utjelovila Helen Slater, a u televizijskom serijalu "Smallville" Karu je igrala kanadska glumica Laura Vandervoort. 
 
 
Prava na serijal ima produkcijska kuća Warner Bros., a izvršni producent je Greg Berlanti. Priča, koja se temelji na stripu iz 1959., prati odrastanje Kare Zor-El te njen put nakon bijega od Kriptona do Zemlje. Ostatak priče znate.
 
Kostim potpisuje oskarovka Coleen Atwood. "Htjela sam odati počast prošlosti, ali, još važnije, napraviti za nju kostim koji će biti odraz onoga što je ona danas - akcijska heroina modernog doba", rekla je Atwood za IGN.

Uz Melissu Benoist, u serijalu će se pojaviti i Chyler Leigh te Calista Flockhart.

 
 

Pročitajte više