One su lijepe, seksi i uspješne... One su rođene kao muškarci

Foto: Oddee

GLEDAJUĆI njihove fotografije teško bi na prvi pogled primijetili kako su ove zgodne žene zapravo muškarci. Godinama grade karijeru svijetu mode, snimanju kampanje i reklame. Oddee donosi listu deset najseksi transseksualaca koji se uspješno bave manekenstvom i modelingom.

Carmen Carrera
28-godišnja Carmen pojavila se u reality emisiji "RuPaul's Drag Race", nakon čega je započela manekensku karijeru. Snimila je naslovnice za mnoge modne magazine i nosila revije na tjednima mode.



Valentijn De Hingh
Valentjin je 21-godišnja nizozemska manekenka. Karijeru je započela kad je imala 17 godina zahvaljujući svojem androginom izgled i ubrzo je nosila revije u Parizu.



Ines Rau
Ines je 24-godišnja francuska manekenka afričkog podrijetla koja živi u New Yorku. Postala je manekenka kada ju je agentica otkrila na ulicama Pariza. Pojavila se u američkom izdanju magazina Playboy.



Lauren Foster
Lauren ima 57 godina i rođena je u Južnoj Africi. Karijeru je započela prije više od 30 godina kada je snimila editorijal za meksičko izdanje magazina Vogue.



Amiyah Scott
Amiyah Scott ima 26 godina i rođena je u New Yorku. Bavi se manekenstvom i uspješna je vizažistica.



Jenna Talackova
Jenna je kanadska manekenka koja je pažnju javnosti zadobila 2102. nakon što je diskvalificirana s kanadskog izbora za Miss Universe. Tužbom je uspjela izboriti svoj povratak u natjecanje. Uskoro će dobiti svoj vlastiti reality show.



Amelia Maltepe
Amelia ima 23 godine, rođena je u Bangladešu i živi u Kanadi. Bavi se modelingom i nada se kako će jednog dana osvojiti titulu Miss Svijeta.



Fiona Solis
Fiona ima 26 godina i rođena je na Filipinima. Redovito se pojavljuje u reklamama i televizijskim serijama.



Teri Toye
Teri je godinama bila muza raznih dizajnera. Nosila je revija za Gaultiera, Chanel i Comme des Garcons, a pozirala je iza njemačko izdanje magazina Vogue.



Thalita Zampirolli
Thalita ima 24 godine i rođena je u Brazilu. Bavi se manekenstvom i studira industrijski dizajn.



 

Pročitajte više