One su opako seksi: Zbog njih svi gledaju "Igru prijestolja"

Foto: Press

O SERIJI "Igra prijestolja" pričaju baš svi, petu sezonu fanovi su nestrpljivo dočekali, a i ubuduće će svaku epizodu gorljivo iščekivati. Jedan od razloga zbog kojih je serija u kratkom vremenu postala planetarno popularnom su i atraktivne glumice. Obožavatelje su osvojile dobrom glumom, ali i njihov izgled privukao je jednako toliko pozornosti.

Margaery Tyrell/Natalie Dormer

Jedan od likova koji su osvojili gledatelje je Margaery Tyrell, koju je odglumila Natalie Dormer. Glumica koja je glumila i u filmu "Igre gladi" došla je na audiciju za posve drugu ulogu, no na kraju je dobila ulogu Margaery.

"Ne želim otkriti koju sam ulogu zaista željela, iako nisam bila previše razočarana kad su mi rekli da je nisam dobila. Promatrala sam to kao poslovni izazov, jer je uloga Margaery dosta zahtjevna", rekla je glumica tijekom gostovanja u The Jonathan Ross Showu.

Cersei Lannister/Lena Headey

Iako se kraljica Cersei ne može ponositi svojom reputacijom, njen izgled osigurao joj je vojsku obožavatelja diljem svijeta. Lena Headey je prije svjetske slave koju joj je donijela ova serija radila u lokalnom restoranu u kojem je prodavala pizze, objavio je E!.

Ova britanska glumica rođena na Bermudskim otocima trenutno očekuje svoje drugo dijete.

Daenerys Targaryen/Emilia Clarke

Lijepa "Majka zmajeva" je predstavnica kuće Targaryen i u ovom trenutku jedan od najjačih likova u seriji. Prekrasna Danny jedna je od onih koja želi zasjesti na čuveno prijestolje. Mediji su se raspisali o vezi glumice Emilije Clarke s kolegom iz serije Kitom Haringtonom koji glumi Jona Snowa, no vezu su navodno okončali zbog toga što nisu provodili dovoljno vremena zajedno.

Sansa Stark/Sophie Turner

U novoj sezoni će u središtu pažnje biti lijepa Sansa, nesuđena supruga kralja Joffreya. Glumica Sophie nedavno je otkrila da je dobila ulogu Jean Grey u znanstveno-fantastičnom filmu "X men: Apokalipsa", objavio je magazin People. 

Pročitajte više