Ono što je pronašla u energetskoj pločici iznenadilo je i policiju

Screenshot: YouTube

JEDNA žena iz Teksasa shvatila je da je dobila puno više nego što je platila kad je otvorila omot energetske pločice. Naime, uz energetsku pločicu nagurana je bila mala vrećica kokaina visoke kvalitete, izvijestio je američki KENS5.

Sve se zbilo u ožujku, a Cynthia Rodriguez nakon zapanjujućeg otkrića nazvala je policiju San Antonija. Priznala je da je isprva pomislila da je osvojila neku nagradu, pa je nazvala kompaniju General Mills, koja je proizvela energetsku pločicu. Oni su joj rekli da nema nikakve nagradne igre i savjetovali da nazove policiju.

"Ovo je jako uznemirujuć slučaj. Zamislite da je dijete otvorilo omot i pronašlo paketić koji sebi ima zanimljive simbole, u ovom slučaju znakove dolara, te progutalo kokain, koji ima opasne učinke na djecu, možda čak i smrtonosne", rekao je poručnik Javier Salazar.

Policija nastoji utvrditi je li paket kokaina namjerno ubačen u omot ili ispao iz nečijeg džepa tijekom pakiranja u tvornici.

"Obratili smo se policiji zbog ovoga još u ožujku i sigurni smo da se to nije dogodilo u našoj tvornici. Proizvodi se na traci kreću jako brzo i bilo bi jako tešku ubaciti nešto u njih", rekao je glasnogovornik General Millsa Mike Siemienas za KSAT. 

Pročitajte više