Opet na početku: Prije deset godina osvojila milijune, a danas živi običnim životom

Foto: Facebook

SHARON TIRABASSI 39-godišnja je Kanađanka iz Hamiltona u Ontariju koja je prije devet godina na lutriji osvojila više od 10 milijuna kanadskih dolara. Novac je trošila na luksuznu kuću, automobile, zabave, dizajnersku odjeću i zajmove obitelji, a danas je opet na početku.

Naime, Tirabassi je za Hamilton Spectator ispričala kako se vozi javnim prijevozom, živi u podstanarskom stanu i radi honorarne poslove.

"Znala bih pogledati stanje na računu s vremena na vrijeme, ali uvijek je bilo toliko nula, pa sam mislila da je sve pod kontrolom. Onda sam shvatila da se iznos smanjio na svega 750.000 kanadskih dolara, koje sam stavila u zakladu za svoju djecu, a novac će im biti isplaćen kad napune 26 godina", ispričala je Sharon.



Kad je osvojila novac imala je troje djece, svako s različitim muškarcem. Nedugo nakon dobitka na lutriji upoznala je budućeg supruga Vinnieja, koji je sa sobom doveo troje djece. Danas brinu za još troje djece koje su dobili u svom braku, a siromaštvo ih ne brine toliko.

"Svako malo djeca znaju pitati novac, a ja im odgovorim da pričekaju dok ne dođe plaća", kaže bivša milijunašica koja je budućim dobitnicima na lutriji poručila da novac zadrže samo za sebe i ne vjeruju nikome drugom osim obitelji.

Pročitajte više