Osvetoljubljiva Amber Rose nije povela sina na rođendansku zabavu koju mu je pripremio otac

Foto: Twitter/ Shutterstock

REPER Wiz Khalifa još nije u dobrim odnosima s bivšom suprugom Amber Rose, a ovog puta, trzavice među njima dvoje potvrdio je glazbenik na svojem Twitteru koji i on i Amber sve više koriste za međusobna prepucavanja.

Njihov sin Sebastian jučer je napunio dvije godine, a tome je sve obavijestio Khalifa koji je objavio fotke na kojima vidimo poklone i tortu koju je pripremio za svog mezimca u sklopu zabave na koju je pozvao nekoliko prijatelja u svojem domu.

I tu ništa ne bi bilo neobično da par sati poslije, reper nije obavijestio sve tviteraše da Sebastian, ili Bash kako ga reper od milja zove, nije stigao na svoju rođendansku zabavu.

Izvor blizak bivšim supružnicima je otkrio da su se Amber i Wiz dogovorili kako će zajedno proslaviti Sebastianov rođendan, no da se starleta sa sinom na kraju nije pojavila iako su ih očekivali zajednički prijatelji.

 "Nikad nisam govorio o tome koliko sam stvarno nesretan zbog straha od osobe s kojom sam bio i o tome što bi ona napravila da me učini nesretnim", napisao je na Twitteru Wiz, misleći na bivšu suprugu, a pokraj fotografija torte i poklona napisao je: "Jedino Bash nedostaje".

Glazbenik je potom napisao kako najveću podršku sada pronalazi u svojim roditeljima, a požalio se i kako očevi nemaju jednaka prava kao i majke koje štiti sustav.

Potom se osvrnuo i na svoje obiteljske vrijednosti koje je uvijek "snažno poštivao", nadodavši: "Oni koji me doista poznaju, znaju da nikada nisam prevario Amber".

Amber i Wiz bili su u braku samo 14 mjeseci. Razvod je zatražila Amber koja je navodno repera zatekla u njihovom zajedničkom domu tijekom seksualnog odnosa s dvjema blizankama.


 

Pročitajte više