Osvoji super nagrade iz novog filma Willa Smitha - "Fokus"!

Foto: PR

NICKY SPURGEON ima sve: šarm, zabavu, milijun dolara vrijedan osmijeh i savršeno suptilan stil. Samo mu nemoj okrenuti leđa... ne smiješ mu dopustiti da ti preusmjeri fokus ni na sekundu. Zatim je tu Jess Barrett, predivna mlada žena s plavim loknama, senzualna, u kratkoj suknji, koja ima cilj - ubaciti se među velike igrače.

Ona ima sve što treba, ali je mlada i neiskusna. Treba nekoga da joj pokaže prave poteze.

Will Smith i Margot Robbie zvijezde su filma "Fokus", priče o sofisticiranoj pljački koja počinje visokim ulozima koji eksponencijalno rastu. Nicky je snalažljiv i vješt u onome što radi i to ga vodi od snježnog New Yorka do sunčanog New Orleansa te do jednog od najuzbudljivijih južnoameričkih gradova, Buenos Airesa.

Finale američkog nogometa i iznimno natjecateljski svijet automobilističkih utrka, sjajna su podloga za visokooktansku akciju, avanturu i romansu. Ulozi su veliki, ali i mogući dobitak…

A čitatelji Indexa mogu osvojiti majicu, kockice za led ili pak lipstick za mobitel ili tablet.

Proceduru znate: troje najbržih osvajaju nagrade, a sve što trebate napraviti jest poslati e-mail sa svim svojim podacima i naslovom "Fokus" na index.nagrada@gmail.com i požuriti. Dobitnici će biti obaviješteni e-mailom.

Pročitajte više