Osvojite ručnik, majicu ili kapu iz filma "Gru na supertajnom zadatku"

Foto: Press

UNIVERSAL Pictures i Illumination Entertainment gledateljima širom svijeta donijeli su 2010. godine hit "Kako je Gru ukrao mjesec", a taj je film njima donio više od 540 milijuna dolara i popeo se na 10. mjesto animiranih filmova u povijesti SAD-a. Ove godine spremni smo za "Gru na supertajnom zadatku".

Chris Meledandri i njegov tim filmaša donose avanturu u kojoj su ponovo Gru (Steve Carrell) i njegovi stari (i, poneki, nepredvidljivi) prijatelji te mnoštvo novih i nevjerojatno zabavnih likova.

Gru je napustio život vrhunskog kriminala da bi odgojio Margo, Edith i Agnes. No, dok se prilagođava obiteljskom životu u predgrađu, supertajna organizacija za borbu protiv zla na globalnoj razini pojavi se na vratima. Gru i njegova nova partnerica Lucy Wilde trebaju sad otkriti tko je odgovoran za spektakularni zločin i privesti ga pravdi. Uostalom, samo najveći svjetski (bivši) zločinac može uloviti nekoga tko se bori zauzeti njegovo mjesto.

Index vam poklanja ručnik za plažu, dvije kape i četiri majice, a sve što trebate napraviti je brzo poslati e-mail sa svim svojim podacima na index.nagrada@gmail.com s naslovom "Gru" i najbrži će osvojiti jednu od spomenutih nagrada. Dobitnici će biti obaviješteni mailom.

 

Pročitajte više