Osvojite ulaznice za film "96 sati: U bijegu": 109 minuta istinskog užitka za ljubitelje prave akcije

Foto: PR

LIAM NEESON nastavlja uspješnu karijeru akcijskog junaka od krvi i mesa, mirnog, tihog, obiteljskog čovjek koji se u tren pretvara u hladnokrvnog ubojicu i majstora borilačkih vještina u novom nastavku svjetski popularnog serijala "96 sati" ("Taken") nastalog iz pera Luca Bessona i Roberta Marka Kamena. 
 
 
 
U završnom dijelu ove jedinstvene trilogije, "96 sati: U bijegu", glavni junak susrest će se s možda najvećom prijetnjom do sada, kada nepoznati počinitelji umore njegovu suprugu i ugroze život njegove kćeri. 
 
 
Radnja filma, čiju režiju potpisuje Olivier Megaton, smještena je ovaj put u Los Angelesu, u kojem će za Millsom juriti ujedinjene policijske snage, ali i CIA te FBI. Suočen s optužbom da je skrivio Leonorino (Famke Janssen) ubojstvo, bivši specijalac morat će "u bijegu" pronaći pravoga krivca, ali i umaknuti upornom Francku Dotzleru (Forest Whitaker) koji ga poznaje bolje od svih.
 
 
Potpuno drugačiji heroj od svih koje smo navikli gledati, Liam Neeson prkosi godinama, baš kao i originalna autorska te glumačka "Taken" ekipa koja je za sve ljubitelje prave akcije pripremila 109 minuta čistog užitka. 
 
 
Film "96 sati: U bijegu" dolazi u CineStar i odabrana kina 8. siječnja, a Index vam poklanja tri puta po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti je biti brzi i na e-mail index.nagrada@gmail.com poslati svoje podatke (ime, prezime, e-mail i broj telefona) te navesti u kojem CineStar kinu želite gledati film.

Pročitajte više