Otišla je na posao misleći da će njezin suprug preurediti kuću, a kad se vratila uslijedio je šok

Screenshot: NBC

KAD JE Diane Andryshak otišla iz svog doma u Middletown u ponedjeljak ujutro, mislila je da će njezin suprug dan provesti renovirajući njihovu kuću.

Ali, njezin dragi, James Rhien, otišao je korak dalje i odlučio je do dna sravniti buldožerom - bez da je o tome ikoga obavijestio. Pa je Andryshak kad je stigla kući, tj. onome što je od nje ostalo, doživjela potpuni šok, vidjevši da je sve srušeno, kazao je susjed Steve Belfiglio.

"Rhien je buldožerom pregazio i svu njezinu odjeću. Perilicu, sušilicu, peć, bojler, sve je bilo unutra. Štoviše, unutra su bili i njezini lijekovi", kazao je susjed za CBS New York.

Rhein je za Westchester News 12 kazao da je kuću srušio jer su temelji bili loši. Kazao je da će oni živjeti negdje drugdje dok renoviraju dom. Iznenađujuće, Andryshak je istoj postaji kazala da ona i suprug nemaju nikakvih bračnih problema i da to nije uzrokovalo ovaj njegov potez.

Iznenadno rušenje šokiralo je i lokalne vlasti: Rhein je htio dobiti dozvolu, ali nije mogao jer su uredi bili zatvoreni. Ali, uskoro su dobili dojavu o "opasnom stanju", te su obavijestili lokalne isporučitelje da hitno obustave dovod struje i plina kako bi spriječili eksploziju.

Iako nitko nije ozlijeđen u Rhienovom "pohodu", on je odveden u zatvor te potom pušten uz 300 dolara jamčevine. Suđenje ga čeka 30. siječnja.

On je na kraju kazao i da je pokušao nazvati svoju suprugu da je obavijesti o rušenju, ali da se "ona nije javljala na telefon". Andryshak je još u šoku od njegove odluke: "Imam obitelj i prijatelje i trenutno odsjedam kod prijatelja. Nemam odgovore za vas, nemam odgovor niti na jedno pitanje za vas", dodala je.

Rhien je kazao da je između njega i nje sve u redu.
 

Pročitajte više