Otkazano vjenčanje Charlesa Mansona (iz vrlo bizarnog razloga)

Screenshot: CNN, Foto: Guliver Image/Getty Images

CHARLES MANSON  koji se, prema dosadašnjim pričama, upustio u romansu s 53 godine mlađom Afton Elaine Burton, poznatijom kao Star, očito je žrtva prevare kojom se željelo zaraditi novac.

Prema tvrdnjama novinara Daniela Simonea, 27-godišnja Star nadala se da će zbog braka s vremenom doći u posjed Mansonovog mrtvog tijela, kako bi ga ona i njezini prijatelji mogli izložiti u stakleni lijes u Los Angelesu. Mislili su da će to privući puno posjetitelja, odnosno puno novca.

Ali, 80-godišnji Manson saznao je za plan i sad više ne želi oženiti Star. "Napokon je shvatio da su od njega radili budalu", kazao je Simone za NY Post.

A turistička atrakcija koju su Star i njezini prijatelji osmislili u startu je imala mali problem: naime, Manson vjeruje da je besmrtan. "Osjeća da nikad neće umrijeti. Tako da misli da je to sve skupa bila glupa ideja od samog početka", dodao je Simone.

Bračna dozvola koju su Manson i Burton izvadili istekla je prošli četvrtak, iako se ona navodno još uvijek nada da će biti obnovljena.

Također, postoji mogućnost da je u pitanju bila dvostruka prijevara - Simone tvrdi da se Manson nije ni namjeravao oženiti već je zavlačio planove oko vjenčanja kako bi mu Burton i njezini prijatelji u zatvor donosili potrepštine.

Pročitajte više