Otkrila da je muž vara s kolegicom pa im se osvetila na najgori način

Foto: Facebook

SNIMKA seksa s kolegicom skupo je koštala 32-godišnjeg Leeja Hanlona. Kad ju je pronašla njegova pet godina starija supruga Charon, poslala ju je svim njegovim kontaktima, među kojima su bili njegovi prijatelji te kolege i šefovi iz kompanije Shell Oil. Snimka se brzo počela širiti tvrtkom, pa su Lee i njegova kolegica i ljubavnica Amy Maxwell dobili otkaz.

Policija sad istražuje dijeljenje snimke, ali i optužbe na račun prevarene supruge da je uništila automobil svog supruga nakon što je doznala za aferu. Bivši projektni inženjer Shell oila Lee Hanlon upoznao je fatalnu Amy prije šest mjeseci, tijekom posjeta postrojenju u škotskom gradu Aberdeenu.

Dogovorili su se da će se naći u jednom hotelu i snimiti zajedničku noć. Nekoliko dana kasnije Charon je uzela suprugov mobitel da snimi fotografiju na prijateljičinom vjenčanju, pa je slučajno pronašla nekoliko videa njihove strasne noći. Bijesna, odlučila se osvetiti. Na WhatsAppu je napravila grupu, praveći se da je on, a potom je poslala snimke svima iz njegovog imenika, piše Daily Mail.

Amy je život uništen

"Uhvaćen u prevari žene s kojom ima osmomjesečno dijete, s droljom iz Shella? Tko je još za?", napisala je.

Nije trebalo dugo da se snimke počnu dijeti munjevitom brzinom, a posljedice za aktere nisu iste. Charon i Lee ostali su u braku, dok je Amyn život uništen.

"Ne znam kako da to opišem, svi su vidjeli te snimke i to mi je uništilo život. To nije bila afera, dogodilo se jednom, a snimke su bile na njegovom mobitelu dva dana, a onda ih je ona otkrila", rekla je.

Amy je udana, ali od supruga se također nakon svega neće rastati. Zbog svega će se preseliti u drugi grad.

"Ne znam kakav je bio njihov odnos, no ne pretražujete nečiji mobitel bez razloga", zaključila je. 

Pročitajte više